ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα στα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ









Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στο χώρο των μέσων ενημέρωσης καθώς φαίνεται ότι τα παραδοσιακά μαγαζιά περνούν νευρική κρίση. Δύο γεγονότα σήμερα δείχνουν το τι πραγματικά συμβαίνει. Στον ΔΟΛ φαίνεται να..
αποφασίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μην κηρύξει το μαγαζί στάση πληρωμών. Τα 10 εκατ. θα βάλει ο Ψυχάρης και τα άλλα 10 εκατ. ο εφοπλιστής Β. Ρέστης. Ο τελευταίος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας σενάρια που τον ήθελαν να συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο του Πρώτου Θέματος. Ο Ρέστης λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση αν και η πιάτσα αναφέρει ότι ο εφοπλιστής που ανακοίνωσε πριν μέρες τη συμμετοχή του στην εφημερίδα, είναι φίλος του Ρέστη.
Εν πάση περιπτώσει σε εξέλιξη βρίσκεται η άγρια κόντρα μεταξύ Ψυχάρη και Τ. Καραμήτσου, του ενός εκ των εκδοτών του Πρώτου Θέματος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.
Στον Πήγασο του Γ. Μπόμπολα κηρύχθηκε για την Τετάρτη 24ωρη απεργία με αφορμή τις περικοπές στα Κυριακάτικα και τα ρεπό τις καθημερινές καθώς και τις απολύσεις που γίνονται κατά καιρούς.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν φήμες ότι το νομοσχέδιο Χυτήρη για τα ΜΜΕ θα προβλέπει την εθελοντική κι όχι την υποχρεωτική δημοσίευση των ισολογισμών των επιχειρήσεων σε εφημερίδες, γεγονός που θα σημάνει το κλείσιμο εντύπων που ζουν μόνο από αυτούς τους ισολογισμών.
Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα που λέει και το τραγούδι…


Εννοείται, τώρα στην εποχή του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, πως πρέπει να πάψουν  οι εταιρίες να πετάνε χρήματα στα έντυπα. Μπορούν άνετα να δημοσιεύσουν τον ισολογισμό τους κατευθείαν στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, του Υπουργείου με μηδέν κόστος.


Διαβάστε και μερικά σχόλια από το ΑΝΤΙΝEWS απ όπου αναδημοσιεύουμε



  1. Orestios είπε:

  1. Να κλείσουν. Δεν προσφέρουν τίποτε στην Ελλάδα.
  2. kanapes είπε:
    Προσφερουν… πως δεν προσφερουν. Τοσα χρονια προστατευουν ολο το πολιτικο συστημα.
    Και να μου το θυμηθητε. Θα ερθουν προβοκατσιες οπου ναναι στα μπλοκ για να αρθει η ανωνυμια.
  3. Σε ιστοσελίδα εξειδικευμένη στα των ΜΜΕ γράφτηκε σήμερα ότι “δύο μεγάλες εφημερίδες” πάνε για κλείσιμο “μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού” δεδομένου ότι “οι τράπεζες δεν δανειοδοτούν πια ΜΜΕ κατόπιν άτυπης παρότρυνσης από την τρόικα”, ενώ αναφέρεται ότι οι εφημερίδες είναι τόσο μεγάλες που μιλάμε για “τετραψήφιο αριθμό ανέργων”…
  4. @kanapes:
    Η μόνη προβοκάτσια που θα ήταν ικανή να στοιχειοθετήσει στο πόπολο άρση της ανωνυμίας, θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει… αίμα. Αν κρίνουμε από το γνωστό περυσινό γεγονός, δεν τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξαναστήσουν κάτι παρόμοιο.
  5. irida είπε:
    Όλα εδώ πληρώνονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου