ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Το Ελληνικό τυρί που μπήκε στο Γκίνες (Guinness)








Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness απέκτησε σήμερα η τυροκομική μονάδα του Ιωάννη Σταθώρη στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στην οποία παρασκευάστηκε το μεγαλύτερο κατσικίσιο τυρί στον κόσμο. Στο περιθώριο της 21ης Διεθνούς Έκθεσης.. Τροφίμων και Ποτών Detrop, ο εκπρόσωπος της Guinness World Records, Τζακ Μπρόκμπαντ, παρέδωσε το πιστοποιητικό της εγγραφής στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ στον κ. Σταθερή.
«Το τυρί με την ονομασία «κατσικίσιο πετρωτό» ήταν 939 κιλά», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Ιωάννης Σταθώρης και εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το επίτευγμά του. «Κόψαμε το τυρί, το δοκιμάσαμε μαζί με τους επισκέπτες της έκθεσης και είναι εξαιρετικής ποιότητας», ανέφερε προσθέτοντας ότι επιδίωξή του είναι η πρωτοτυπία και η ποιότητα προϊόντων του τυροκομείου του, στο οποίο απασχολούνται 15 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου