ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Επίθεση με γιαούρτια στον Πάγκαλο.. - Δείτε το Video...









Ιδιαιτέρως σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Θόδωρος Πάγκαλος και ο ΣΥΝ μετά τη νέα επίθεση που δέχθηκε ο Θ. Πάγκαλος, αυτή τη φορά με γιαούρτια, σε ταβέρνα στα Καλύβια...
Σε ανακοίνωση του γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης υποστηρίζει πως πίσω από την επίθεση που δέχθηκε βρίσκονται «οι γνωστοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προωθούν τη στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των βουλευτών και των υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου»
Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζεται ο Α. Τσίπρας ως επαναστάτης του σαλονιού.
«Η συστηματική και οργανωμένη στράτευση του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο της ανομίας, της αυθαιρεσίας και της τρομοκράτησης των οπαδών της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος, οδηγεί μοιραία σε αντιδράσεις που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν. Καλό θα ήταν ο κύριος Τσίπρας και οι άλλοι επαναστάτες του σαλονιού να σταματήσουν τώρα πριν να είναι πολύ αργά.»





Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδωσε στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα ονόματα που προέρχονται, όπως τονίζει, από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν στα επεισόδια. «Διοργανωτής των επεισοδίων όπως και όλων των προηγουμένων τραμπουκισμών στα μπλόκα της Κερατέας είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μελέτης Πόγκας και ο πρώην δήμαρχος Κερατέας κ. Σταύρος Ιατρού».


Απαντώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ έκανε λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα» του Θ. Πάγκαλου και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να τον απομακρύνει από την κυβέρνηση.


«Η αμετροεπής συμπεριφορά του, οι προκλητικές δηλώσεις του καθώς και τα ακροδεξιά του παραληρήματα έχουν προκαλέσει την κατακραυγή της κοινής γνώμης εναντίον του. Κάθε φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, η κατάστασή του επιδεινώνεται δραματικά και ξεσπά σε μνημειώδη παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Στον ίδιο του ευχόμαστε περαστικά, στον δε πρωθυπουργό του συστήνουμε γρήγορα να τον αποσύρει.





Επίθεση με γιαούρτια και καρέκλες

Την Τετάρτη το βράδυ ο Θ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του και 11 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πήγαν να φάνε σε γνωστή ταβέρνα στα Καλύβια που είναι και η εκλογική περιφέρεια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.


Έξω από την ταβέρνα συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα τα οποία εξαπέλυσαν φραστική επίθεση εναντίον του Θ. Πάγκαλου και των βουλευτών. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βγήκε έξω για να συζητήσει μαζί τους και τότε τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα. Οι συγκεντρωμένοι εκσφενδόνισαν γιαούρτια εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αλλά και μια σπασμένη καρέκλα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Θ. Πάγκαλος.





«Ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο, προκαλώντας του μώλωπες. Το τελικό επεισόδιο γράφηκε λίγο αργότερα στην έξοδο του χωριού όταν τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν καρτέρι στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και λιθοβόλησαν τα αυτοκίνητά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Τα επεισόδια πήραν τέλος με την παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και ορισμένων κατοίκων της περιοχής. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου