ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-3

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο στον τελικό και σήκωσε κούπα μετά από εννέα χρόνια!




Στα πρώτα δέκα λεπτά οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με στόχο να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο Ατρόμητος έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, εν..
αντιθέση με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ που έψαχναν να βρούν τα πατήματα τους. Στο 18 ο Κώστας Μανωλάς πήγε να κάνει το λάθος μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, υπό την πίεση του Αναστασάκου, αλλά διόρθωσε τα πράγματα πριν γίνουν επικίνδυνα.

Το παιχνίδι παιζόταν περισσότερο στο χώρο του κέντρου από το 12ο λεπτό και μετά. Στο 23 ο Ατρόμητος προσπάθησε να βγει μπροστά με τον Καμαρά από τα δεξιά, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας, έδιωξε τον κίνδυνο, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ήταν η σειρά της ΑΕΚ να ψάξει το γκολ, με τον Γεωργέα να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Μπλάνκο δεν έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να εξουδετερωνεται από την άμυνα του Ατρομήτου.

Γκολ ο Λυμπερόπουλος

Το πρώτο σουτ της ΑΕΚ στον αγώνα έγινε στο 27 από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όταν βρήκε το χώρο λίγο έξω από την περιοχή του Ιτανζ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα όμως η μπάλα του έκανε το χατήρι. Ο Σκόκο έβγαλε τη σέντρα στο κεφάλι του Λυμπε και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Η κάμερα έδειξε τον επιθετικό του δικεφάλου σε θέση οφσαιντ. Στο 33 ο Σκόκο βγήκε τραυματίας και ο Μπάχα μπηκε ως αλλαγη. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε την ΑΕΚ αλλά χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια φάση.




Στο 37' η ΑΕΚ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μπάχα, αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε ο Ιτάνζ. Η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό. Η απάντηση των παικτών του Γιώργου Δώνη ήταν άμεση, όταν πήγε να βγάλει και πάλι φάση από λάθος του Μανωλά, αλλά ο νεαρός αμυντικός διόρθωσε το λάθος βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στο χώρο του κέντρου χωρίς να δημιουργηθεί κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Τελευταία φάση ένα σούτ στα άστρα, από πλευράς Ατρομήτου.



Γενικά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου είχε πολά νεύρα και πάθος από τους παίκτες των δύο ομάδων, με τον Ατρόμητο να δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει την ΑΕΚ στα μάτια, ενώ από την πλευρά της Ένωσης το άγχος ήταν φανερό, ειδικά στα πρώτα λεπτά.



Συνθέσεις:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίντσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος, Ολιβέιρα, Σκόνδρας

ΑΕΚ: Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου