ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αυτοκτόνησε στα 102 του χρόνια γιατί δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του







Έπρεπε να αφήσει το σπίτι όπου έζησε όλη του την ζωή. Να σβήσει τις αναμνήσεις μιας ζωής. Όμως δεν άντεχε την ιδέα αυτή και έβαλε τέλος στην ζωή του.Ένας Ιάπωνας 102 ετών κάτοικος χωριού κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της..
 Φουκουσίμα αυτοκτόνησε επειδή, όπως δήλωσε η οικογένειά του, έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι του, μετέδωσε το πρακτορείο Jiji.Ο άντρας αυτός ήταν ο γηραιότερος κάτοικος του χωριού Ιιτάτε, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το πυρηνικό εργοστάσιο και μέσα στη διευρυμένη ζώνη αποκλεισμού, που αποφασίστηκε την Δευτέρα.Η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε την επέκταση της ζώνης αποκλεισμού γύρω από το εργοστάσιο εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
Η ιαπωνική αστυνομία άρχισε σήμερα εντατικές έρευνες κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα για τον εντοπισμό αγνοούμενων.
Περίπου 300 αξιωματικοί από την αστυνομία της περιφέρειας Φουκουσίμα φορώντας ειδικές στολές ερευνούν μια περιοχή δέκα χιλιομέτρων γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο.
Πρόκειται για την πρώτη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στην περιοχή από τις 11 Μαρτίου. Υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας εμπόδιζαν την περισυλλογή των θυμάτων κοντά στο εργοστάσιο.
Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία πραγαμτοποίησε έρευνες στην περιοχή που εκτείνεται σε διάμετρο από δέκα ως είκοσι χιλιόμετρα γύρω από το εργοστάσιο.
Οπως μετέδωσε το πρακτορείο Jiji, αστυνομικοί με εκσκαφείς ανασύρουν συντρίμμια από την περιοχή.
Ο αριθμός των αγνοούμενων από την περιοχή διαμέτρου δέκα χιλιομέτρων γύρω από το εργοστάσιο φτάνει τους 10.000, σύμφωνα με την εφημερίδα Yomiuri.
Την ίδια ώρα η ιαπωνική κυβέρνηση ανίχνευσε υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας σε ποικιλίες λαχανικών που προέρχονται από καλλιέργειες σε περιοχές προσκείμενες στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, στη βόρειο-ανατολική Ιαπωνία, αλλά και σε ιχθυοαλιεύματα από νερά κοντά στην τοποθεσία του πυρηνικού ατυχήματος, όπως αναφέρουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου