ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι επισκέψεις του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών Γρεβενών...

Φωτογραφία από το Star-fm.gr










Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διδακτική επίσκεψη του Σχολείου μας την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 στο Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς Γρεβενών, στα Τυπογραφεία της εφημερίδας «ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ»..
 «Τυπο-εκδοτική ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Α.Ε. και ΣΙΑ», στον τηλεοπτικό σταθμό T.R.M., στο ραδιοσταθμό «MIX FM», στο Δήμο Γρεβενών και στο ραδιοσταθμό «STAR F.M.».
Ξεκινήσαμε από το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς Γρεβενών όπου οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν για μια ακόμη φορά τους προϊστορικούς γίγαντες και να παραδώσουν στο Μουσείο το απολιθωμένο δόντι καρχαρία που βρήκε στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος Αμυγδαλεών ο δάσκαλός τους Αργύρης Καραλιόλιος.
Επόμενος σταθμός της επίσκεψής μας τα τυπογραφεία της εφημερίδας «ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ» «Τυπο-εκδοτική ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Α.Ε. και ΣΙΑ». Μας υποδέχτηκαν ο υπεύθυνος του τυπογραφείου κ. Τσακνάκης και ο δημοσιογράφος κ. Καραγιάννης, οι οποίοι παρουσίασαν στους μαθητές όλη τη διαδικασία διαμόρφωσης και εκτύπωσης μιας εφημερίδας και απάντησαν στις απορίες των μαθητών.
Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον τηλεοπτικό σταθμό «T.R.M.» και το ραδιοσταθμό «MIX FM». Μας υποδέχτηκαν η Ιουλία και ο Βασίλης Χονδρογιάννης που μας ξενάγησαν σε όλους τους χώρους και εξήγησαν με κάθε λεπτομέρεια όλη τη διαδικασία λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού «T.R.M.» και του ραδιοφωνικού τους σταθμού «MIX FM».
Αμέσως μετά επισκεφθήκαμε το Δημαρχείο όπου μας υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχαλογιάννης, Καραγιάννης και Παρασκευαΐδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κόραβος. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε αναλυτικά τον κ. Δήμαρχο σχετικά με τη δραστηριότητα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «αειφόρο σχολείο» που πραγματοποιεί φέτος το Σχολείο μας και να του καταθέσουμε το αίτημά μας αναφορικά με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πλακών στη στέγη του Σχολείου μας.
Τελευταίος σταθμός της επίσκεψής μας ο ραδιοφωνικός σταθμός «STAR F.M.». Μας υποδέχτηκαν ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού κ. Χρήστος Μίμης και η δημοσιογράφος κ. Άννα Δαυιδίδου. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του ραδιοσταθμού και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τη λειτουργία του. Η μεγάλη μας όμως έκπληξη ήταν όταν οι μαθητές έκαναν μια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία αναφέρθηκαν στο Σχολείο τους και στην δραστηριότητα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τίτλο «αειφόρο σχολείο» που πραγματοποιεί το Σχολείο τους φέτος.
Έτσι τελείωσε με μεγάλη επιτυχία η διδακτική μας επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών, αφού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους και ιδιαίτερα στους μαθητές του σχολείου μας. Γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια για την υποδοχή και φιλοξενία τον υπεύθυνο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Μηλιάς κ. Θανάση Δεληβό, τον υπεύθυνο του τυπογραφείου «Τυπο-εκδοτική ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Α.Ε. και ΣΙΑ» κ. Τσακνάκη και το δημοσιογράφο κ. Καραγιάννη, την Ιουλία και Βασίλη Χονδρογιάννη ιδιοκτήτες του τηλεοπτικού σταθμού «T.R.M.» και του ραδιοσταθμού MIX FM, το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη, τους Αντιδημάρχους κ. Μιχαλογιάννη, Καραγιάννη και Παρασκευαΐδη, καθώς και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κόραβο, τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού STAR FM κ. Μίμη και τη δημοσιογράφο κ. Δαυιδίδου.


ΥΓ ΑΕΤΟΥ2: κ.Αργύρη, τον κοπρίτη-λαμόγιο δεν τον απέφυγες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου