ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Οι ταρίφες που ζητούσε το κύκλωμα των μπράβων- Συμβόλαιο θανάτου απο 25 έως 300.000 ευρώ...

H ταρίφα από τους φουσκωτούς εκβιαστές ξεκινούσε από 100 ευρώ και έφτανε μέχρι τις 9.000 ευρώ








Το Star. gr παρουσίασε αποκλειστικά τα ποσά που ζητούσε το κύκλωμα των «νονών» της νύχτας από επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων. Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ κέρδιζαν κάθε μήνα τα μέλη του..
κυκλώματος που πουλούσαν προστασία σε περισσότερα από 268 νυχτερινά κέντρα σε ολόκληρη τη χώρα.
Μάλιστα, η ταρίφα από τους φουσκωτούς εκβιαστές ξεκινούσε από 100 ευρώ και έφτανε μέχρι τις 9.000 ευρώ, προκειμένου οι επιχειρηματίες να μη δουν τα μαγαζιά τους καλοκαιρινά.
Το κύκλωμα των νονών της νύχτας δεν προσέγγιζε μόνο τους επιχειρηματίες αλλά και τους τραγουδιστές. Ο Γιώργος Γερολυμάτος δεν θα ξεχάσει το βράδυ που τον πλησίασε ένας φουσκωτός και του είπε: «Θέλεις αυτόν να τον πιάσω από το αυτί;». Όπως σχολιάζει ο τραγουδιστής, αμέσως κατάλαβε και του απάντησε με ένα ξερό «όχι, ευχαριστώ», επισημαίνοντας: «Δεν ήθελα να έχουμε περισσότερα».
Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Αστυνομίας ένα συμβόλαιο θανάτου κόστιζε για τα μέλη του κυκλώματος από 25.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ. Ο ξυλοδαρμός από 1.000 έως 6.000 ευρώ και η προστασία από 400 έως 6.000 ευρώ.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πίσω από κάθε βόμβα που σκάει σε νυχτερινό μαγαζί κρύβεται μια από τις συμμορίες των εκβιαστών που στέλνει μήνυμα για να πάρει το μηνιάτικο. Μπορεί κάποιοι να ζηλεύουν έναν επιχειρηματία με χλιδάτο μαγαζί, αλλά κανείς δεν ξέρει τι ποσά παίζονται πίσω από τη λαμπερή βιτρίνα ώστε να παραμείνει σε αυτήν την κατάσταση και να μην γίνει... καλοκαιρινό.
«Νομίζω φόβος στα δικά μας μεγέθη δεν υπάρχει ποτέ. Σε υψηλότερα μεγέθη με πολύ πιο δυνατές οικονομικές απολαβές και με μεγαλύτερα πράγματα να ρισκάρονται, σίγουρα μπορεί να υπήρχε. Παντού υπάρχει κάποιος που πιέζει με τους δικούς του τρόπους για να λαμβάνει ένα ποσό. Είναι ανάλογα με τα συμφέροντα», σχολιάζει ο επιχειρηματίας Μάνος Πανταζής, ενώ ο συνάδελφός του Μάριος Παπαδάτος προσθέτει: «Πιστεύω, ότι οι νέοι επιχειρηματίες που μπήκανε στο χώρο είχανε άγνοια του αντικειμένου και μαζί τους κουβάλησαν και κάποια άτομα που δεν χώραγαν.
Εμείς έχουμε πάντα σεκιούριτι με κουλτούρα και με άποψη τα οποία καθοδηγούμε εμείς. Όταν λοιπόν έχεις μια καλή πόρτα, δεν μπορεί ποτέ κανείς να σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου