ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Όλα δείχνουν αναδιάρθρωση – Πότε και πως θα γίνει







Πέρα από βαρύγδουπες διαψεύσεις δεδομένο είναι πως τα νούμερα δεν βγαίνουν και μάλιστα σύμφωνα με τα Νέα, το δεύτερο τρίµηνο του 2012 θα µας λείψουν 25 - 30 δισεκατομμύρια ευρώ για κάλυψη δανειακών υποχρεώσεων..
Σύμφωνα μαλιστα με το δημοσίευμα με τίτλο '' Ετοιµάζουν βελούδινη αναδιάρθρωση'' ήδη η κυβέρνηση κάνει μυστικές διαβουλεύσεις στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Λουκάς Παπαδήµος.
Οι πληροφορίες από τη Γερμανία κάνουν λόγο πως η κυβέρνηση Μέρκελ θα ήθελε ακόμα και τώρα να γίνει η αναδιάρθρωση ενώ και η κυβέρνηση Ομπάμα συναινεί με επιφυλάξεις όπως και το ΔΝΤ.
Το μόνο μεγάλο εμπόδιο είναι προς το παρόν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα φοβούμενη ντόμινο στην Ευρωζώνη.
Ως πιο ενδεδειγμένη λύση φαντάζει η μετάθεση προς το μέλλον της αποπληρωμής των ομολόγων χωρίς όμως να γίνει και ταυτόχρονο ''κούρεμα''.
Καλά πληροφορημένες πηγές ''στοιχηματίζουν'' πως όλα θα γίνουν το φθινόπωρο του 2011, για να έχει προηγουμένως οριστικοποιηθεί το πακέτο βοήθειας προς την Πορτογαλία αλλά και να έχει λήξει η θητεία του Ζαν-Κλοντ Τρισέ στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Για αυτούς τους λόγους επιμένουν τα ξένα δημοσιεύματα.
''Αν η Ελλάδα ήταν επιχείρηση δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα χρέη της χωρίς αναδιάρθρωση'' είναι η γνώμη της Wall Street Journal, ενώ ο Economist εκτιμά : ''Η συζήτηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι απίθανο να επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας.Η αναδιάρθρωση κρατικού χρέους είναι συνηθισμένη στις αναδυόμενες αγορές, αλλά είναι άνευ προηγουμένου σε προηγμένες οικονομίες μετά από το β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο''.
Λεπτομέρειες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου