ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τις παραιτήσεις των επικεφαλής της ΔΕΘ ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης - Αιτία οι συνεχείς δημόσιοι διαπληκτισμοί τους











Την παραίτηση του προέδρου και του αναπληρωτή διευθυντή της Διεθνούς Εκθέσεων Θεσσαλονίκης, ζήτησε την Τρίτη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, λόγω..
των συνεχών δημόσιων διαπληκτισμών μεταξύ τους.
Ειδικότερα όπως επισημαίνει με ανακοίνωση του το Υπουργείο «για μεγάλο χρονικό διάστημα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας παρακολουθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό τη δημόσια αντιπαράθεση του πρόεδρου του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Θ. Α.Ε., κ. Γιάννη Κωνσταντίνου και του εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και αναπληρωτή διευθυντή, κ. Κώστα Μαυράκη» και προσθέτει ότι «η αδυναμία ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ τους έχει μόνιμα χαρακτηριστικά και εμφανώς πλέον αρνητικά αποτελέσματα στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας».
Γι΄αυτούς τους λόγους ο υπουργός κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης ζήτησε τις παραιτήσεις των δύο στελεχών της ΔΕΘ. δεδομένου ότι όπως επισημαίνει «σήμερα όλα τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να είναι απολύτως προσηλωμένα στο έργο τους, αντί να αναλώνονται σε δημόσιες αντιπαραθέσεις προσωπικού χαρακτήρα με επίκληση στοιχείων αδιαφανούς λειτουργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου