ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Της Τρίτης έγινε πάλι χθες με το Λάκη Λαζόπουλο να βάζει φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης...









Ο Λάκης τα είπε όλα και οι τηλεθεατές στριμώχτηκαν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του για να τον ακούσουν ενώ τα «θύματα» της σάτιράς του… στριμώχτηκαν με όσα τους έσουρε. Γιατί η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά..
(ιδιαίτερα του Λάκη) κόκαλα τσακίζει!
Όσον αφορά όμως τον πόλεμο της τηλεθέασης, ο Λάκης Λαζόπουλος βγήκε άνετα νικητής, αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους του. Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έκανε μέσο όρο 45,7 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς Όρια». Η απόφαση του ΑΝΤ1 να προβάλλει τη σειρά που κρατούσε χρόνια στα ράφια του απέναντι από το Λάκη αποδείχτηκε σωστή γιατί κατάφερε να κάνει αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης, αποδεικνύοντας επίσης, ότι ο κόσμος θέλει καλές ελληνικές σειρές, αντίθετα με τα κανάλια που αποφασίζουν να τις κόψουν. Η σειρά «Χωρίς Όρια» λοιπόν την πρώτη ώρα προβολής της έκανε μέσο όρο 14,4. Η εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» του MEGA που μεταδόθηκε εκείνη την ώρα έκανε μέσο όρο 11,5.
Την επόμενη ώρα, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του μέσο όρο 47,2 και η δεύτερη ώρα της σειράς του ΑΝΤ1 «Χωρίς Όρια» 14,3 ενώ ο ποδοσφαιρικός αγώνας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλση στο MEGA έκανε μέσο όρο 15,8.
Αμέσως μετά την αποχώρηση όμως του Λάκη Λαζόπουλου από το τηλεοπτικό τοπίο, αρκετοί τηλεθεατές έφυγαν από τον ALPHA και πήγαν στον ΑΝΤ1. Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης με μέσο όρο 22,9 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» έφεραν 22,4. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας που σημείωσε 19 μέσο όρο.




Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου