ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Ανεγκέφαλοι τραμπούκοι» ( Γράφει το Γεράκι)









Στην χθεσινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, εκτός των θεμάτων του δήμου, περιείχε  και διαπληκτισμούς  μεταξύ δημοτικών συμβούλων και παρευρισκομένων, ύβρεις, συμπλοκές και ότι άλλο θα μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Το δεύτερο θέμα είναι το..
γιατί η νέα δημοτική αρχή δεν παίρνει μέτρα για την αντιμετώπιση του θλιβερού φαινομένου και το τρίτο αν οι ανοιχτές διαδικασίες των δημοτικών συμβουλίων προάγουν τη δημοκρατία ή μετατρέπονται από τις εκάστοτε συνθήκες σε "τζάμπα θέατρο" για να περνούν την ώρα τους όσοι δεν θέλουν να πηγαίνουν στα παραδοσιακά καφενεία της πόλης.
Πάντως, το φαινόμενο και ο τρόπος που εξελίσσεται προσβάλλει τη Δημοκρατία και στερεί την ελευθερία της έκφρασης και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ως παράγοντα της λαϊκής συμμετοχής στη βάση της κοινωνίας.
Η αντίδραση (η διαφωνία) είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Της αναλογούν επίσης ευθύνες, όσες πάντως αναλογούν και στη δράση. Στην αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία, το δικαίωμα στην αντίδραση είναι περίπου θεσμοθετημένο - από τον ρόλο της αντιπολίτευσης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μέχρι τις διάφορες μορφές συλλογικότητας.
Τα όρια τίθενται από τις δημοκρατικές κοινωνίες όχι μόνο στη δράση αλλά και στην αντίδραση. Ιδίως όταν η αντίδραση αντί να οδηγήσει στο επιθυμητό, σε μια ειρηνική επίλυση των διαφορών, οδηγεί σε ένα διαχρονικό κυνήγι, στον εσαεί «προβοκάτορα».
Μην ασχολείστε με προβοκάτορες που ακολουθάνε τις επιταγές των αφεντικών τους!
«Ανεγκέφαλοι τραμπούκοι», «προβοκάτορες», «ηλίθιοι που το σύστημα θα τους πλήρωνε για τις υπηρεσίες τους», αλλά και «εγκάθετοι», «φετιχιστές της βίας, που δρουν με την ανοχή των αφεντικών τους που ήταν παρών στην αίθουσα», «άτομα που με εντολή τρίτων διεισδύουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, σε έναν πολιτικό χώρο, για να προκαλέσουν σύγχυση, ταραχή και να υποκινήσουν τους συμμετέχοντες να υιοθετήσουν απόψεις ακραίες ή να εκτραπούν σε ενέργειες βίαιες ή παράνομες, με στόχο τη δυσφήμιση, την ενοχοποίησή τους ή την πρόκληση αντιποίνων εναντίον τους. «Το να προκαλεί κανείς σκόπιμα αναταραχή, δυσαρέσκεια ή βίαιες ενέργειες, από άτομο ή ομάδα, με σκοπό την πραγματοποίηση των επιδιώξεων και των συμφερόντων τους  ή κάποιου τρίτου». Είναι σίγουρα πληρωμένος προβοκάτορας. Που στόχο έχουν τις προσπάθειες του δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Όλη η διορισμένη συνασπισμένη πασοκαρία του "αντιεθνικισμού" με τους πραιτωριανούς τραμπούκους της έχει κάνει τσιφλίκι της την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Η σαπίλα αυτή είναι ενιαία πλεγμένη όπως το πετσί του φιδιού με τις φολίδες.
Η μικροπρέπεια αυτών των επίδοξων χαλίφηδων και η συμμετοχή τους στις  τοπικές κομματικές  οργανώσεις δημιουργεί μια εντελώς ελεεινή εικόνα.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να αναφέρω πως δεν είναι λίγοι πλέον οι δημοτικοί σύμβουλοι που δηλώνουν ανοιχτά την αγανάκτηση και τον προβληματισμό τους για την εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και μιλούν δημόσια για προβοκάτορες που έχουν αναλάβει εργολαβικά την τρομοκράτηση των εκλεγμένων αντιπροσώπων του Γρεβενιώτη.

ΥΓ ΑΕΤΟΥ3: Ποιός το περίμενε, ο Αετός να αντιγράφει Γεράκι...
Κι όμως...  Στον "Αγγελικά πλασμένο" κόσμο των MEDIA όλα μπορούν να συμβούν...

6 σχόλια:

  1. Αετέ, άρχισες να κάνεις κακές παρέες με κωλοτουμπόπουλα... Έχεις άποψη και γνώμη η οποία είναι σεβαστή και σταθερή. Δεν χρειάζεται να την υποστηρίζεις με αεριτζίδικες ξεπουπουλιασμένες επιχειρηματολογίες, οι οποίες κατευθύνονται από τον άνεμο ευτελών οικονομικών συμφερόντων. Άλλωστε το συγκεκριμένο "αρπακτικό", έχει δικιά του φωλιά για να εφορμεί. Εκτός και αν θέλετε να τις σμίξετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει τύχει στον καθένα σας! Μπαίνετε σε ένα μπλοκ και βλέπετε εκείνο το κλασικό, ανώνυμο σχόλιο, όπως: κωλοτουμπόπουλα... αεριτζίδικες ξεπουπουλιασμένες επιχειρηματολογίες! Και, φυσικά, το περιεχόμενό του είναι αναλόγου αισθητικής και νοημοσύνης! Κράξιμο, βρίσιμο, προσβολές και απειλές!
    Δεν ξέρω πώς αντιδράτε εσείς, αλλά εγώ το καταδιασκεδάζω! Πραγματικά με ιντριγκάρει το γεγονός ότι κάποιος, στο 90% των περιπτώσεων ενήλικος, θα μπει "κρυφά" για να πετάξει χολή και μετά θα κάτσει μέσα στα σκοτάδια να περιμένει χαιρέκακα πότε θα τη διαβάσεις εσύ!
    Μου θυμίζει κάτι ανώριμα παιδάκια που πετάνε νερόμπομπες στα αυτοκίνητα από το μπαλκόνι τους και μετά τρέχουν να κρυφτούν μέσα όλο χαρά για το τεράστιο κατόρθωμά τους!!! Σε κάθε περίπτωση, ασφαλώς, πρόκειται για διαταραγμένες προσωπικότητες με πλήθος συμπλεγμάτων (κάτι σαν τη χαρά του Φρόιντ, ας πούμε!) Το γεγονός και μόνο ότι βρίζεις κάποιον τόσο θρασύδειλα, χωρίς να έχεις το θάρρος της γνώμης σου, αποκαλύπτει καταπιεσμένα ανθρωπάκια που ποτέ δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφαλάκι και κράζουν από μέσα τους! Κάτι σαν τις θείτσες που περιμένουν στη στάση και βρίζουν το λεωφορείο που άργησε, αλλά όταν έρχεται, κάνουν τουμπεκί για να μη φάνε κάνα μπινελίκι από τον οδηγό και τρέχουν να βρούνε καρεκλίτσα!
    Αυτό είστε, καλοί μου ανώνυμοι! Απλές θείτσες χωρίς πυγμή, χωρίς θάρρος και χωρίς κανένα ίχνος αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας!!!
    Και γι' αυτό, θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω να διασκεδάζω αφάνταστα μαζί σας και να σας απαντώ μέσα στην τρελή χαρά! Τι άλλο να κάνω, άλλωστε; Ούτε για βρίσιμο δεν είστε, έτσι κι αλλιώς αυτό θα το έχετε χορτάσει στη ζωή σας!! Σας προσκαλώ όλους λοιπόν, να έρθετε στην εγγραφή αυτή, ΑΝΩΝΥΜΑ και να γράψετε ό,τι γουστάρετε! Θα κάνουμε ένα online ανώνυμο πάρτυ, για διαταραγμένες, ανώνυμες προσωπικότητες!!! Κι εγώ σας υπόσχομαι να μην κράξω κανέναν!!! Ούτε καν τις IP σας δεν θα ψάξω! χα χα χα!
    Άντε, σας εύχομαι κάποια στιγμή να κερδίσετε τα 15 λεπτά δημοσιότητάς σας! Ελπίζω μόνο να μην είναι επειδή κάποιος σας ανακάλυψε και σας έκανε μελιτζανί στο ξύλο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γερακι, πόσο αγαπάς κάποιους ανθρώπους! Δεν έχεις καταλάβει πως κ ΕΣΥ κανείς το ίδιο πράγμα με αυτο που έγινε χθες στο Δ. Σ. Μόνο που ΕΣΥ τσακωνεσαι με τα ρούχα σου κ όχι σε μια αίθουσα αλλα μέσω των διαφόρων blog. Στην τελική δε μπορείς ΕΣΥ να μιλάς για πασοκια με γλώσσα πύρινη, γιατί οι κουβέντες σου μου θυμίζουν μια καλή μας βουλευτινα που οοοοτι διαβάσει στα βιβλία στο λεπτό τα μεταφέρει. Γερακι τραβα τα μαλλιά σου και αιντε μου στη φωλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα δίναμε σε κανέναν τα IP και για κανέναν λόγο. Αυτά Νίκο για να ξέρουν κάποιοι πως γράφουν πραγματικά ΑΝΩΝΥΜΑ στον ΑΕΤΟ. Να γνωρίζεις πάντως αγαπητό Γεράκι πως δεν ανεβάζουμε όλα τα σχόλια διότι τότε θα "έβγαινε" ακατάλληλη όλη η ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως ο κος Παγιαλάκης εκφράζει άποψη για το τι συνέβει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ο ίδιος δεν ήταν παρών. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να συμβουλευθεί το video της κυρίας που έχει το site grevenain προσεκτικά, προκειμένου να φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί τραμπούκοι. Πάντως εάν θέλει να έχει ιδία άποψη, καλό είναι να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για να δει πραγματικά ότι δεν κινδυνέυει από τους πολίτες και το ακροατήριο που υπομονετικά άκουγε 9 ώρες, αλλά από άλλους που του μεταφέρουν τα γεγονότα διαστρεβλωμένα.
    Πάντως παρατήρησα ότι οι ακροατές είμασταν νηφάλιοι εν αντιθέσει με ........

    Ευχαριστώ και τον προσκαλώ,
    προκειμένου να λέγεται ενεργός πολίτης και πολιτκό όν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή