ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δημοτικές εκλογές στα Γρεβενά - Συνεντεύξεις των κκ Γκουντρομίχου και Κουπτσίδη...






Συνέντευξη στον Star Fm 933 έδωσε ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γκουντρομίχος σχετικά με τις εκλογές όπου θα πραγματοποιηθούν ξανά στον Δήμο Γρεβενών. «Δεν φέρω καμία ευθύνη για την σημερινή εξέλιξη. Έπραξα αυτό που θα έπραττε ο καθένας, ζητώντας να..
εφαρμοστεί ο νόμος. Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση κι από πουθενά. Δεν αμφισβητώ την εκλογή του κ. Κουπτσίδη. Την ευθύνη φέρει το Υπουργείο Εσωτερικών και σε αυτές τις εκλογές όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αφού ξεκινάμε πάλι από την αρχή» δήλωσε ο πρώην Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Γρεβενών.
«Σταματούν να προμηθεύουν με πετρέλαιο τον Δήμο Γρεβενών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν τα απορριμματοφόρα. Αυτό που συνέβη είναι μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο. Για ποιόν λόγο αμφισβητείται η εκλογή μας; Ήταν μια «μαχαιριά» στον Δήμο Γρεβενών που τον υποθηκεύει ενώ την αποκλειστική ευθύνη φέρει η Κυβέρνηση, το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά ο Υπουργός Γιάννης Ραγκούσης» δήλωσε στον Star Fm 933 ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ακούστε τες ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Μπορεί να μην μαζεύονται προσωρινά τα σκουπίδια αλλά θα έχουμε Γκουντρομίχο σύμβουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βαθυ ΠΑΣΟΚ εν δρασει, θελουν να γινουν εξουσια παλι. Στα παιδιά τους τα ιδια τι θα πουν. Κριμα για τα Γρεβενα να χασουν και αλλο χρονο σε κομματικες βλακειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ονομα ΑΓΓΕΛΟΥ σου λεει τιποτα . Η γυναικα του Βουλγαρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την κοπάνησε ο Κουπτσίδης χωρίς να νοιάζεται για το τι θα γίνει στο Δήμο. Την κοπάνησε για να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Την κοπάνησε για να εμφανιστεί ως θύμα τάχα του ....κακού ΠΑΣΟΚ. Ο ανέξοδος λαϊκισμός και τα μεγάλα λόγια με μηδενικό έργο κάποτε τελειώνουν. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανικόβλητη η τοπική Δεξιά και τα τσιράκια της στα blogs και στα site (με το αζημίωτο φυσικά)προσπαθούν να φορτώσουν την επανάληψη των εκλογών στο τοπικό ΠΑΣΟΚ μπας και συσπειρώσουν ξανά όλους αυτούς που τους υποσχέθηκαν διορισμό και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανένας (γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό). Καλή αντάμωση στην κάλπη φοβισμένα πτηνά που το τελευταίο διάστημα μεταβληθήκατε σε τρωκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή