ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ θέλει πάλι εκλογές στον Δήμο Γρεβενών;





Μόλις διαβάσαμε στο έγκριτο STAR-FM.GR πως: Το διοικητικό Πρωτοδικείο Κοζάνης, μετά από ένσταση που υπέβαλλε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Γραμματέας της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Γρεβενών Γιώργος Γκουντρομίχος για μη εκλογή του, αφού όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο αριθμός των..
Δημοτικών Συμβούλων του πρώην Δήμου Γρεβενών έπρεπε να είναι 20 και όχι 18, αποφάσισε να γίνουν εκ νέου εκλογές(;). Απεφάνθη πως από τον πρώην Δήμο Θεοδώρου Ζιάκα έπρεπε να εκλεγούν 3 Δημοτικοί σύμβουλοι και όχι 4 που εκλέχτηκαν. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον πρώην Δήμο Βεντζίων ( τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι έναντι τεσσάρων ) και από τον Δήμο Γρεβενών 20 αντί 18.
ΑΕΤΟΣ3: Ζητά λοιπόν να γίνουν εκ νέου εκλογές. Γιατί άραγε μας βάζει σ αυτή τη διαδικασία ξανά; Μήπως πιστεύει κανείς πως υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η δύναμη του κ. Κουπτσίδη; Γιατί δεν τροποποιούν-αλλάζουν τη δύναμη των πρώην Δήμων (Λιγότεροι από Δήμο Θ. Ζιάκα και Βεντζίων) και να τελειώνει το...πανηγύρι; Ο κ.Κουπτσίδης προβλέπεται, (εάν γίνουν ξανά εκλογές) να... τους πάρει τώρα και τ αυγά και τα πασχάλια...
Αλήθεια τι λέει ο κ.Τάκης Ζήσης;
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. Κάτσε ρε αετε, δεν σου προσεβαλλαν τον δήμαρχο σου. Αλλά αν έχει γίνει μια αδικία γιατί να μην διορθωθεί; Καλά έκανε ο άνθρωπος και το έψαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος Διέδωσε πρώτος αυτές τις π….ριες ρε παιδιά , τι σχέση έχει η κατανομή των εδρών με το αποτέλεσμα των εκλογών? Αν όντος είναι άκυρη η κατανομή εδρών αυτήν είναι που θα αλλάξει το υπουργείο Εσωτερικών, και όχι να κάνουμε πάλι εκλογές….. και με ποιο σκεπτικό να ζητήσει εκλογές το πασοκ Γρεβενών? …. Για να ξεφτιλιστούν περισσότερο? Τέσσερις μήνες μετά ο κόσμος συρόμενος από το αυτί θα πάει να τους ψηφήσει τώρα? Έχουν ξεφτιλιστεί τελείως , μα , τελείως, ποιος είναι αυτός που είπε ότι λόγο άκυρης κατανομής είναι άκυρες και οι εκλογές? , που είναι η απόφαση του δικαστηρίου? Γραπτή? …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθείει ότι ο Κουπτσίδης ήταν ανεβασμένος όλο το βράδυ πάνω στο αεροπλανάκι στο ρολόι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια , ο κ. Ζήσης τι λέει για όλα αυτά?
    Είναι αλήθεια ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτήν την ξεφτίλα που κάποιοι καρεκλοκένταυροι του Πασοκ οδηγούν αυτόν τον τόπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς 6:56 μ.μ.

    Αυτή την ξεφτίλα όπως την ονομάζεις την προκάλεσε δικαστική απόφαση κι όχι όποιοι που εσύ από τυφλό φανατισμό φαντασιώνεσαι. Η δικαιοσύνη έπραξε αυτό που έκρινε σωστό και δίκαιο και κάθε άλλο σχόλιο είναι εκ του πονηρού και υποδηλώνει αν όχι αφέλεια, πανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που κάνει το βαθύ πασοκ των Γρεβενών , θυμίζει άλλες εποχές , όμως ο κόσμος θα τους αποζημιώσει ανάλογα, μερικοί στα Γρεβενά δεν το έχουν καταλάβει το μνμ του, 53,7%. Ισως ενα 63% τους κάνει να καταλάβουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή