ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Βίος και Πολιτεία... δημοτικού παράγοντα










Πράγματα και θαύματα φαίνεται πως έκανε στενός συνεργάτης πρώην «ύπατου» δημοτικού παράγοντα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο δήμο! Πολλά από αυτά κυκλοφορούσαν ως «φήμες» στους διαδρόμους του δημαρχείου, αλλά..
αρκετά επιβεβαιώνονται ακόμη και από καταγγελίες που έχουν γίνει σε άλλους «παράγοντες».
Πρόκειται για πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό, το οποίο με βάση τις καταγγελίες όχι μόνο είχε μετατρέψει τμήμα του δήμου σε... παραμάγαζό του, αλλά προέβαινε ακόμη και σε εκβιασμούς τρίτων (πάντα όμως με ένα «μοναδικό» και «ανεπανάληπτο» στυλ) ώστε να αποφεύγει τις «παρεξηγήσεις» (ή να νομίζει πως τις αποφεύγει).
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του «Κόσμου» στο δήμο έφθασαν καταγγελίες πως μέχρι και «ρεγάλο», «μίζα» είχε ζητήσει από προμηθευτή, λέγοντάς του μάλιστα πως... μεσολάβησε για να κερδίσει διαγωνισμό στο δήμο. Το «θύμα» ήταν προμηθευτής τζαμιών, ο οποίος είχε αναλάβει την τοποθέτηση υαλοπινάκων σε ένα κτίριο! Ο εν λόγω «παράγοντας» εμφανίστηκε αργότερα στην επιχείρηση του συγκεκριμένου ανθρώπου και του ζήτησε να του αντικαταστήσει τα λάστιχα στο αυτοκίνητό του! Μόνο που βρήκε το... μάστορά του! Ο επιχειρηματίας απείλησε πως θα δημοσιοποιήσει τον εκβιασμό κι έτσι ο «παράγων» υποχώρησε. Όμως παρ' όλα αυτά ο εκβιασμός μαθεύτηκε!
Ο ίδιος είχε μετατρέψει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου... σε προσωπικό! Μέχρι και τη σύζυγό του πήγαινε στο σούπερ μάρκετ ή και στο σπίτι με το συγκεκριμένο όχημα.
Πουλούσε τις προσκλήσεις
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, έκανε και το εξής απίστευτο: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατάφερνε να προμηθεύεται προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις του δήμου (θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κλπ.), τις οποίες στη συνέχεια πουλούσε και μάλιστα (όπως αναφέρουν οι ίδιες καταγγελίες) με το κανονικό αντίτιμο! Ούτε έκπτωση δεν έκανε! Όλα αυτά διεκόπησαν με την αλλαγή της δημοτικής Αρχής, αφού δεν είχε πλέον... καμία κάλυψη. Παρ' όλα αυτά, τα όσα συνέβαιναν με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο παράγοντα, εξακολουθούν να συζητιούνται στο δήμο! Ε, δεν είναι και λίγα αυτά που έκανε! Και πόσα δεν θα γνωρίζουμε, αφού είναι βέβαιο πως δεν θα έφτασαν όλα (υπό μορφή καταγγελιών) στο δημοτικό κτίριο! 

ΥΓ ΑΕΤΟΥ 3: Τα γεγονότα διαδραματίζονταν στην Αχαΐα. Το αναφέρουμε για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να συμβεί και στα Γρεβενά. 
Όλο και κάπου πάει το μυαλό μας και μόλις αποκτήσουμε τα στοιχεία θα επανέλθουμε και με δικό μας "άρχοντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου