ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Θερμό επεισόδιο» με Πετσάλνικο-Μαρκογιαννάκη





Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Φίλιππος Πετσάλνικος, με τον... ανεξάρτητο βουλευτή, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Αιτία, ο χρόνος που παραχώρησε ο κος Πετσάλνικος στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, λίγο πριν την έναρξη της μυστικής ψηφοφορίας για την Προανακριτική. Ο κρητικός πολιτικός, που έχει προσχωρήσει στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, διαμαρτυρήθηκε καθώς ,όπως είπε, σε εκείνον δε δόθηκε ο λόγος ελλείψει χρόνου, με την παράλληλη δέσμευση ότι θα τηρούνταν πιστά το χρονοδιάγραμμα.
- «Λειτουργείτε με διακρίσεις» είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης απευθυνόμενος στο προεδρείο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι του στερήθηκε ο λόγος λόγω του κόμματος στο οποίο ανήκει.
- «Δεν έχετε το λόγο» του απήντησε ο Φίλιππος Πετσάλνικος. «Δε θα κάνουμε του κεφιού σας, κύριε Μαρκογιαννάκη. Από όλους τους βουλευτές που έδειξαν σοβαρότητα, προσπαθείτε να κάνετε show!» του είπε, ζητώντας να μην καταγράφουν άλλο τα πρακτικά και να κλείσουν τα μικρόφωνα για να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας
ΠΗΓΗ: newsbob

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου