ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η Απάντηση του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής στον Γ. Κασαπίδη για τις ΔΕΥΑ...











Αρνητική απάντηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τη διεύρυνση της δυνατότητας των ΔΕΥΑ ως προς τη διαχείριση, αξιοποίηση και εμπορία των ΑΠΕ. Δρομολογείται η πληρωμή των..
εγκεκριμένων διαθέσεων πιστώσεων στη ΔΕΤΗ Πτολεμαΐδας. Στην απάντηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κου Γιάννη Μανιάτη(Αρ. Πρωτ.:ΥΑΠΕ/Φ38?ΟΙΚ.7263) στην ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, σχετικά με τη διαχείριση, αξιοποίηση και εμπορία ανανεώσιμων πηγών από τις ΔΕΥΑ, αναφέρονται τα ακόλουθα:
" Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης-Αποχέτευσης, λόγω του ότι κατέχουν τη σχετική τεχνογνωσία, μπορούν να είναι περισσότερο αποδοτικές κατά τη δραστηριοποίησή τους σε ΑΠΕ της ειδίκευσής τους, εξασφαλίζοντας και τις σχετικές συνέργειες. Συνεπώς δεν προβλέπεται, τουλάχιστον άμεσα, να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση για τη διεύρυνση της δυνατότητας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης ως προς τη διαχείριση, αξιοποίηση και εμπορία όλων των μορφών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δεδομένου ότι προτεραιότητα αποτελεί η αξιοποίηση μορφών ΑΠΕ στις οποίες μπορούν να έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα".
Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Κασαπίδη, έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια για την εκταμίευση πληρωμών από εγκεκριμένες πιστώσεις, ύψους 2.639.842€, για τη χρηματοδότηση του έργου "Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας-Σύνδεση με τον ΑΗΣ/ΔΕΗ Καρδιάς", και αναμένεται έως και την περίοδο των εορτών να έχει εκταμιευθεί το εγκεκριμένο κονδύλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου