ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δημοσθένης Κουπτσίδης: " Ανεπαρκής ο Θανάσης Χαντάβας..."









«Δεν μπορεί ο Βουλευτής Γρεβενών(Θανάσης Χαντάβας), να λειτουργεί μόνο για τη Δεσκάτη και να αγνοεί το 82% του Νομού, και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ (Θανάσης Νούτσος) να συζητά στην Αθήνα την πορεία των έργων των Γρεβενών χωρίς να συμμετέχει..
κανείς του Δήμου» είπε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ. Αφορμή της συνέντευξης στάθηκε η ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Γρεβενών (πατήστε επάνω να τη διαβάσετε), όπου ανάμεσα στα άλλα, αναφέρει πως δεν υπάρχουν ώριμες προτάσεις από την πλευρά του Δήμου για το ΕΣΠΑ και πως η ΑΝΓΡΕ σπατάλησε τα χρήματα που ερχόταν σε γιορτές και πανηγύρια.
Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων (παρουσιάζονται παρακάτω), χαρακτήρισε το Βουλευτή Γρεβενών ¨ανεπαρκή¨ για τον Νομό μας, αφού όπως είπε «κρύβεται πίσω από το όποιο πρόβλημα και πως άλλα λέει στα Γρεβενά και άλλα μεταφέρει στην Αθήνα. Δεν μπορεί να «χτυπήσει» το χέρι του στο τραπέζι και να διεκδικήσει για τον Νομό και αφήνει τον Πάρι Κουκουλόπουλο να διαχειριστεί εκείνος την κατανομή των έργων στη Δυτική Μακεδονία…».
Περισσότερα και Βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου