ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Εγκρίθηκε σχέδιο δράσης της ΑΝΓΡΕ ΑΕ ΟΤΑ στο πρόγραμμα CIVITAS CATALIST









Εγκρίθηκε σχέδιο δράσης που υποβλήθηκε από την Αναπτυξιακή Γρεβενών ΑΕ ΟΤΑ στην τελευταία πρόσκληση υποβολής προτάσεων του προγράμματος CIVITAS CATALIST. Η υπογραφή της..
σύμβασης επιχορήγησης του σχεδίου δράσης πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2011 από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Συνολικά υποβλήθηκαν 21 προτάσεις εκ των οποίων οι 14 συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από το όριο προς έγκριση. Απ’ αυτές επιλέχθηκαν για χρηματοδότηση (λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού προγράμματος) οι 10, που είχαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία κατά την αξιολόγηση.
Η πρωτοβουλία CIVITAS, η οποία προωθείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 2000, υποστηρίζει Ευρωπαϊκές πόλεις στο να εισάγουν και να δοκιμάσουν φιλόδοξα και καινοτόμα μέτρα που έχουν ως στόχο την βελτίωση των αστικών μεταφορών. Για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί, οι πόλεις συνδυάζουν ένα συνεπές σύνολο μέτρων που επιλέγονται συγκεκριμένα για να ταιριάζουν με τις τοπικές περιστάσεις.
Το σχέδιο δράσης της Αναπτυξιακής Γρεβενών υποβλήθηκε στη θεματική ενότητα «Ήπια Καινοτόμα Μέτρα» που επικεντρώνεται στην υιοθέτηση νέων προσεγγίσεων στη χρήση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς. Το συγκεκριμένο σχέδιο φιλοδοξεί να συμβάλλει στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την προώθηση δραστηριοτήτων όπως το περπάτημα και το ποδήλατο, ώστε να εξασφαλίζεται η βιώσιμη αστική ανάπτυξη κυρίως από περιβαλλοντική άποψη. Οι προτεινόμενες δραστηριότητες εστιάζονται σε μια μελέτη σκοπιμότητας για ενδεχόμενη εισαγωγή νέων μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των ποδηλάτων στην πόλη.
Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου