ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Europa League: Από πεντάρα... σε πεντάρα - Με το ένα πόδι στους "4" Πόρτο, Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ







Βιγιαρεάλ, Πόρτο και Μπενφίκα σχεδόν "καθάρισαν" την πρόκριση στα ημιτελικά, νικώντας με 5-1 τις Τβέντε και Σπαρτάκ οι δύο πρώτες και με 4-1 την Αϊντχόφεν η τρίτη. Πήρε 1-1 στο Κίεβο η..
Μπράγκα
Ο Ραντεμέλ Φαλκάο Γκαρσία πέτυχε χατ-τρικ για τους "δράκους" και έφτασε τα 10 γκολ την διοργάνωση, ενώ τα άλλα δύο τους τέρματα πέτυχαν οι Βαρέλα και Μάικον.
Ο Τζουζέπε Ρόσι έφτασε τα 9 τέρματα σκοράροντας με φανταστικό σουτ, δύο γκολ πάντως πέτυχε ο Νιλμάρ για τα "κίτρινα υποβρύχια" και από ένα οι Μαρτσένα και Μπόρχα Βαλέρο.
Δύο γκολ για την Μπενφίκα πέτυχε ο Εντουάρντο Σάλβιο και από ένα οι Αϊμάρ και Σαβιόλα, έτσι οι Αργεντινοί την οδήγησαν στην μεγάλη νίκη.


Για την Τβέντε το γκολ της τιμής και των ελάχιστων ελπίδων εν όψει ρεβάνς πέτυχε ο Γιάνκο στο "Μαδριγάλ" στο 91', για την Σπαρτάκ ο Κιρίλ Κομπαρόβ στο "Ντραγκάο" και για την Αϊντχόφεν ο Λάμπιαντ στο "Εστάντιο ντα Λουζ".


Στο Κίεβο η Ντιναμό άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' με τον Γιαρμολένκο, αλλά η Μπράγκα ισοφάρισε στο 13' με το αυτογκόλ του Γκούσεβ και κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς, έτσι είναι πολύ πιθανό οι Πορτογάλοι να έχουν 3 ομάδες στα ημιτελικά.


Στην ρεβάνς πάντως της Πορτογαλίας οι Ουκρανοί δεν θα έχουν τον Αντρέι Σεβστένκο, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 46' και αποβλήθηκε στο 61' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Οι συνθέσεις
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Φουσίλε, Ρολάντο, Μάικον, Άλβαρο Περέιρα, Φερνάντο, Γκουαρίν (69' Μπελούστσι), Ζοάο Μοουτίνιο, Χουλκ (80' Κριστιάν Ροντρίγκες), Βαρέλα (72' Χάμες Ροντρίγκες), Φαλκάο.
ΣΠΑΡΤΑΚ: Ντικάν, Κιρίλ Κομπαρόβ, Σούτσι, Ρόχο, Μακέεβ (86' Γιάκοβλεβ), Ραφαέλ Καριόκα, Ίμπσον, ΜακΓκίτι (68' Ντζιουμπά), Ντμίτρι Κομπαρόβ, Άλεξ, Ουέλιτον.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ρομπέρτο, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Ζαρντέλ, Φάμπιο Κοεντράο, Χάβι Γκαρθία, Σάλβιο, Γκαϊτάν (78' Χάρα), Αϊμάρ (78' Σέζαρ Πεϊσότο), Σαβιόλα, Όσκαρ Καρντόσο (90' Φελίπε Μενέζες).
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Μανόλεφ, Μαρσέλο, Μπάουμα, Πίτερς (72' Βούιτενς), Χάτσινσον, Ένχελααρ, Μπακάλ, Λενς, Ντσούντσακ, Μάρκους Μπεργκ (79' Λάμπιαντ).


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Μάριο Γκασπάρ, Γκονσάλο Ροντρίγκες (71' Καπντεβίλα), Μουσάκιο, Καταλά (82' Κίκο), Μαρτσένα, Μπρούνο Σοριάνο, Μόρχα Βαλέρο (79' Κάνι), Σάντι Καθόρλα, Τζουζέπε Ρόσι, Νιλμάρ.
ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοφ, Ντοόυγκλας, Βίσχερχοφ, Ονιέβου, Τιεντάλι, Μπράμα (77' Λάντζαατ), Ροσάλες, Τέο Γιάνσεν, Μπράιαν Ρουΐς (60' Σαντλί), Μπαϊράμι, Λουκ ντε Γιονγκ (32' Γιάνκο).


ΝΤΙΝΑΜΟ: Σοβκόβσκι, Ντανίλο Σίλβα, Χατσερίντι, Γιουσούφ, Ποπόβ, Ερεμένκο, Βουκόεβιτς, Γκούσεβ, Γιαρμολένκο, Μιλέβσκι, Κράβετς (46' Σεβτσένκο).
ΜΠΡΑΓΚΑ: Αρτούρ, Μιγκέλ Γκαρσία, Κακά, Παουλάο (46' Κουστόντιο), Σίλβιο, Βαντίνιο, Ούγκο Βιάνα, Λεάντρο Σαλίνο (74' Μοσορό), Άλαν, Πάουλο Σέζαρ, Λίμα (83' Μεγιόνγκ).
*61' κόκκινη Σεβτσένκο


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των 1ων προημιτελικών:
Πέμπτη
Πόρτο - Σπαρτάκ Μόσχας 5-1 (37', 84' και 91' Φαλκάο, 65' Βαρέλα, 70' Μάικον / 71' Κιρίλ Κομπαρόβ)
Μπενφίκα - Αϊντχόφεν 4-1 (37' Αϊμάρ, 45' και 52' Σάλβιο, 94' Σαβιόλα / 80' Λάμπιαντ)
Βιγιαρεάλ - Τβέντε 5-1 (22' Μαρτσένα, 43' Μπόρχα Βαλέρο, 45'+1 και 80' Νιλμάρ, 55' Τζ. Ρόσι / 91' Γιάνκο)
Ντιναμό Κιέβου - Μπράγκα 1-1 (6' Γιαρμολένκο / 13' αυτ. Γκούσεβ)


Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:
Ντιναμό ή Μπράγκα - Μπενφίκα ή Αϊντχόφεν
Πόρτο ή Σπαρτάκ - Βιγιαρεάλ ή Τβέντε


Ο πίνακας των σκόρερς
10 γκολ
Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία (Πόρτο)


9 γκολ
Τζουζέπε Ρόσι (Βιγιαρεάλ)


6 γκολ
Τόμας Νέτσιντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)


5 γκολ
Φρεντερίκ Κανουτέ (Σεβίλλη)
Βιλφριέντ Μπονί (Σπάρτα Πράγας)
Άρτομς Ρούντνεβς (Λεχ Πόζναν)
Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)
Αρτέμ Μιλέβσκι (Ντιναμό Κιέβου)




sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου