ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Δεσκάτη: Tι ενέργειες έκανε και τι θα κάνει στη συνέχεια η συντονιστική επιτροπή γονέων -Σήμερα συνάντηση με τον Βουλευτή









Την Πέμπτη 07-04-11 η συντονιστική επιτροπή γονέων των τριών δημοτικών σχολείων της Δεσκάτης ,μετέβη στην Αθήνα όπου και επισκέφτηκε μετά από καθορισμένο ραντεβού ,που η ίδια η επιτροπή κανόνισε,..
την κ.Αναπληρωτή Υπουργό κ.Φώφη Γενηματά και την γενική Δ/ντρια του Υπουργείου κ.Λοκανά.
Η επιτροπή κατέστησε απόλυτα κατανοητό στο Υπουργείο το πρόβλημα των ανεπαρκών κτιριακών υποδομών στα σχολεία της Δεσκάτης και την αδύνατη υλοποίηση της πρότασης του Υπουργείου με αυτά τα Δεδομένα.
Το υπουργείο αντιλαμβανόμενο πλήρως την πραγματική πλέον κατάσταση στην Δεσκάτη, ενημέρωσε την επιτροπή για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει, προκειμένου να ανασταλεί η εφαρμογή της Υπουργικής απόφασης ως την αλλαγή των δεδομένων σε επίπεδο κτιριακών υποδομών αλλά και πληθυσμού μαθητών.
Ακόμα την προηγούμενη μέρα 06-04-11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της Δεσκάτης έγινε από τους γονείς, εκδήλωση ενημέρωσης για το θέμα των σχολείων στους πολίτες της Δεσκάτης, μέσω μικροφωνικών εγκαταστάσεων και διανομής έντυπου υλικού,και το ίδιο βράδυ συγκέντρωση –διαμαρτυρία στο Δημαρχείο.
Επίσης καθορίστηκε ραντεβού της συντονιστικής με τον βουλευτή του νομού κ.Χαντάβα για το Σάββατο 09-04-11 στην Δεσκάτη για το ίδιο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου