Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πουλήθηκε στο Youtube η σελίδα Delicious - H υπηρεσία θα συνεχίσει τη λειτουργία της





Μία από τις πιο γνωστές υπηρεσίες μοιράσματος διευθύνσεων στο Ίντερνετ, η  Delicious πωλήθηκε από το Yahoo! στους ιδρυτές του YouTube, ανακοίνωσαν τα εμπλεκόμενα μέρη,..
αποτρέποντας ίσως το οριστικό κλείσιμό της.
Ο Τσαντ Χάρλει και ο Στιβ Τσεν ανακοίνωσαν ότι η υπηρεσία θα συνεχίσει τη λειτουργία της και υπόσχονται μάλιστα να κάνουν τη λειτουργία της πιο εύκολη.
Η εξαγορά θα γίνει μέσα από την εταιρεία AVOS. Η Yahoo! θα συνεχίσει να ελέγχει τη Delicious ως τον Ιούλιο.
Η Delicious ιδρύθηκε το 2003 και δύο χρόνια αργότερα αγοράστηκε από το Yahoo όταν η εταιρεία διερχόταν μία φάση ταχείας ανάπτυξης και εξαγοράς πολλών μικρότερων αλλά υποσχώμενων υπηρεσιών.
Τα συνεχιζόμενα οικονομικά προβλήματα της Yahoo! την οδήγησαν στην απόφαση να καταργήσει ή να πουλήσει πολλά τμήματά της, μεταξύ τους και τη Delicious που ήταν μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες του είδους της (social bookmarking).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου