ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πλέι οφ: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 5-1







Ραντεβού με τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ έστειλε τον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός με δύο προσωπικά γκολ (58', 67') οδήγησε την ομάδα του απέναντι στην αποδεκατισμένη ΑΕΚ, στην κορυφή..
των πλέι οφ και στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.Ο Παναθηναϊκός πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στον κορυφαίο σκόρερ του Τζιμπρίλ Σισέ που με δύο προσωπικά γκολ οδήγησε στα "αστέρια" της Ευρώπης την ομάδα του.
Ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα μετά τον Ολυμπιακό Βόλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και με την ΑΕΚ σκοράροντας στο 58' (σουτ) και 67' (κεφαλιά) και στέλνοντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά και τους διοικούντες του στα ουράνια.
Παρά το άσχημο πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι (οριζόντιο) με τον Κατσουράνη, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα καθώς και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μια καλή ευκαιρία.
Οταν στην επανάληψη το κατάφεραν οι παίκτες του Χιμένεθ (ευκαιρία με σουτ και κεφαλιά ο Μπαχά) τότε ο Σισέ πιθανών να "θορυβήθηκε" και με δύο γκολ, χάρισε μια ακόμα νίκη στο "τριφύλλι" που έσπασε την παράδοση στα πλέι οφ και εκτός από την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε και πρώτο στα πλέι οφ, κατακτώντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο
Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών) - Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας)
Τέταρτος διαιτητής: Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου)
Κίτρινες: - / Σαριέγκι
Κόκκινες: - / -
Γκολ: Σισέ 58', 67'


Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Ματέο, Καράμπελας, Νταντόμο, Μάκος, Ντρπιτς, Γκέντσογλου (64' Κλωναρίδης), Καφές (71' Εντερ), Σκόκο, Λαγός (79' Γκερέιρο), Μπαχά.
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα (46' Χριστοδουλόπουλος), Σαριέγγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης (63' Καραγκούνης), Μαρίνος, Λέτο, Σισέ.


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου 5-1
Το παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού ο ΠΑΟΚ με νίκη θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες του για συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Βόλος με ήττα έβγαινε σίγουρα στην Ευρώπη!
Τελικά ο Δικέφαλος του Βορρά όχι μόνο κέρδισε, αλλά το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο πετυχαίνοντας πέντε γκολ.
Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο 11ο δευτερόλεπτο και έκανε ρεκόρ για τη φετινή σεζόν και ίσως για όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και πέτυχε άλλα τρία γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.


Κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι, αφού η επανάληψη ήταν περισσότερο διαδικαστική. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δυο γκολ και ο Βόλος μείωσε σε 5-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρτίν.


Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Μπιτσίδης (Θράκης)
4ος: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Παρατηρητής: Παπατριανταφύλλου (Κιλκίς)
Καιρός: Σύννεφα με υψηλή θερμοκρασία


ΠΑΟΚ(Χάβος): Χαλκιάς(Κρέσιτς 30'), Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας(Σαβίνι 19'), Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης(Μουσλίμοβιτς 66').
Πάγκος: Κρέσιτς, Σαβίνι, Πετρίσεβιτς, Τσουκαλάς, Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς.
Ολυμπιακός Βόλου(Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Αλβάρεζ(Ζέρης 62'), Ρόκας, Μόνχε, Μπρέσκα, Νέμεθ(Σέλεσι 39' ), Σολάκης, Μαρτίν.
Πάγκος: Ρόκα, Τομάς, Σελέσι, Ψυχογιός, Ζέρης, Ακόστα, Αναστασίου.
Σκόρερ: Σαλπιγγίδης (1' πλασέ, 51' σουτ), Βιεϊρίνια (12' σουτ), Αρίας (39' σουτ), Μουσλίμοβιτς (67' πλασέ) - Μαρτίν (83' πέναλτι).


Κάρτες: Λίνο (44' κίτρινη), Σαβίνι (63' κίτρινη), Μουσλίμοβιτς (67' κίτρινη), Σολάκης (74' κίτρινη), Ρόκας (79" κίτρινη), Σαβίνι (82' κόκκινη -2η κίτρινη-), Σολάκης (κόκκινη -2η κίτρινη).


Ο ΠΑΟΚ πήρε την πιο εύκολη νίκη της φετινής σεζόν στην Τούμπα επί του Ολυμπιακού Βόλου με 5-1, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να πετυχαίνει ένα από τα πιο γρήγορα γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο 11ο δευτερόλεπτο!


Η βαθμολογία (6η αγωνιστική)
1. Παναθηναϊκός 13 βαθ.
2. ΠΑΟΚ 12 βαθ.
3. ΑΕΚ 8 βαθ.
4. Ολυμπιακός Βόλου 6 βαθ.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου