ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Με €100.000 έληξε το ροζ σκάνδαλο του πολιτικού...













ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ αποζημιώσεων πέραν των100 χιλιάδων ευρώ έληξε η δικαστική διαμάχη γυναίκας εναντίον γνωστού πολιτικού προσώπου, τον οποίο κατηγορούσε ότι διατηρούσε μαζί της δεσμό και την εξαπατούσε επί..
15 συνολικά έτη. Ο εναγόμενος πολιτικός στη Λάρνακα , ο οποίος αντιμετώπιζε διάφορες κατηγορίες για ζητήματα που προέκυψαν κατά την πολυετή σχέση τους, κατέβαλε μέσω του δικηγόρου του την επιταγή με το ποσό της αποζημίωσης. Επίσης, κατέβαλε και όλα τα έξοδα για δύο υποθέσεις λιβέλλου από μέρους του εναντίον της ενάγουσας, όταν ανέλαβε για κάποιο διάστημα πολιτειακά καθήκοντα. Μετά την πιο πάνω εξέλιξη,η νομική υπόθεση αποσύρθηκε ως εξωδίκως διευθετηθείσα και ο δικηγόρος της ενάγουσας ειδοποίησε σχετικά το Δικαστήριο.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της υπόθεσης η ενάγουσα προσκόμισε στο Δικαστήριο Λάρνακας μέσω του δικηγόρου της μια ταξιδιωτική χειραποσκευή, στην οποία υπήρχαν εσώρουχα, πιτζάμες, πουκάμισα και άλλα είδη ιματισμού, προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι ο εναγόμενος ζούσε μαζί της σε μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά την περίοδο της σχέσης τους. Η αγωγή κατά του πολιτικού κατατέθηκε το Μάρτιο του 2007. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά και αφότου ο πολιτικός ανέλαβε σημαντικά καθήκοντα, κίνησε εναντίον της ενάγουσας δύο αγωγές λιβέλλου.
Τελικά η ακρόαση της υπόθεσης άρχισε στις 14 Δεκεμβρίου το 2010 και συνεχίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2011. Ωστόσο, εκείνη τη μέρα ένα πρόβλημα υγείας του δικηγόρου του εναγόμενου δεν άφησε τη διαδικασία να ολοκληρωθεί. Προτού φθάσει η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, ο εναγόμενος πολιτικός ειδοποίησε μέσω του δικηγόρου του για την πρόθεσή του να καταβάλει αποζημιώσεις προς την ενάγουσα για να κλείσει η υπόθεση.


Περισσότερα  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου