ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

9 κόμματα προβλέπει δημοσκόπηση....














Μια πολυτασική Βουλή, από την οποία θα απουσιάζει η αυτοδυναμία, καθώς θα συμμετέχουν σε αυτήν 9 κόμματα, προβλέπει η δημοσκόπηση της «Marc» για το «Έθνος της Κυριακής», που καταγράφει περαιτέρω φθορά της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, και εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά για τον δικομματισμό.Πιο συγκεκριμένα, με αναγωγή στα έγκυρα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 31,7%, η Νέα Δημοκρατία 26,7%, το.....

ΚΚΕ 10,3%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,8%, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 3,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,5% και οι Οικολόγοι 3,2%.
Η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Νέα Δημοκρατία διαμορφώνεται στο 5%, ενώ στην πρόθεση ψήφου πέφτει στο 3,8%, καθώς το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 24%, η Νέα Δημοκρατία 20,2%, το ΚΚΕ 7,8%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός 6,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,9%, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 2,8%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,6% και οι Οικολόγοι 2,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος, μαζί με την αποχή, φτάνει στο 27%.
Από εκείνους που συμμετείχαν στην έρευνα, το 68,8% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, αν και το 50,3% δεν θεωρεί ότι η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετή θητεία της, και να φτάσει σε εκλογές του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου