ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Προφυλακίστηκαν έξι για το διπλό φονικό στου Ρέντη









Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν έξι από τους συνολικά δέκα κατηγορούμενους για τη δολοφονία των δύο ανδρών της ομάδας «ΔΙΑΣ», μετά από συμπλοκή στου Ρέντη την 1η Μαρτίου. Η απόφαση πάρθηκε με..
τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας κι εισαγγελέα, μετά από πολύωρη διάσκεψη. Στους έξι περιλαμβάνονται οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας.
Οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους. Επίσης τους επιβλήθηκε χρηματική εγγυοδοσία, ύψους από πέντε έως δέκα χιλιάδες ευρώ.
Και οι δέκα κατηγορούμενοι βρέθηκαν έξω από το ανακριτικό γραφείο από νωρίς το πρωί και ένας ένας απολογήθηκαν στην 16η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση.
Ένας από τους κατηγορουμένους, που τελικά προφυλακίστηκε, κατά την απολογία του φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κατονόμασε ως δράστες του φονικού τον καταζητούμενο της υπόθεσης, ο οποίος κατά τη συμπλοκή είχε τραυματιστεί, καθώς και τρίτο πρόσωπο που δεν έχει συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου