ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Φτωχότερη η δημοσιογραφία στην Δυτική Μακεδονία με τον αδόκητο χαμό του Παντελή Ζάττα















Πριν λίγες μέρες, έφυγε χτυπημένος από την επάρατη, ένας καλός φίλος, άξιος οικογενειάρχης και ένας εργάτης της δημοσιογραφίας στη Δυτική Μακεδονία, ο Παντελής Ζάττας. Εκδότης των εφημερίδων..
Ορίζοντες και Καστοριανή Εστία, συνέβαλε τα μέγιστα στο δημοσιογραφικό τοπίο της Δυτικής Μακεδονίας. Το πάθος της δημιουργίας που τον διέκρινε καθώς και η αγάπη του για τον τόπο συνετέλεσαν στη δημιουργία μιας μοναδικής σειράς, της μικρής μακεδονικής βιβλιοθήκης και των φωτογραφικών συλλογών της ευρύτερης περιοχής.
Άνθρωπος βαθύτατα καλλιεργημένος, με άποψη για την πολιτική, την περιφέρεια και τον τόπο του προσπάθησε με την πένα του να αναδείξει και να συνδράμει στην ανάπτυξη της κοινωνίας. Με έντονη την αίσθηση του χιούμορ, του αυτοσαρκασμού αλλά και με μια ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων έδιδε στο συνομιλητή του πάντα μια ανθρώπινη διάσταση στα γεγονότα.
Γαμπρός στα Γρεβενά, η σύζυγος του Αγλαϊα Καραμήτσιου κατάγεται από το Πολυνέρι Γρεβενών, άφησε τρεις υπέροχους γιούς πίσω του με σπουδές στην Ελλάδα και στην Αμερική και με λαμπρό μέλλον. Τα Γρεβενά για τον Παντελή αποτελούσαν τη δεύτερή του πατρίδα μετά την Καστοριά.
Ο Παντελής δεν ήταν μόνο ένας φίλος και συνάδελφος ήταν αδερφός. Η δημοσιογραφία βγαίνει φτωχότερη στη Δυτική Μακεδονία και εμείς φτωχότεροι όταν χάνονται τέτοιοι άνθρωποι και φίλοι από δίπλα μας.


Καλό σου ταξίδι Παντελή…


Γιάννης Μήτσιος,
Αθήνα Πρωτομαγιά 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου