ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Προφυλακιστέος ο εφοριακός που φέρεται να καταχράστηκε μεγάλα ποσά








Προφυλακίστηκε μετά την πολύωρη απολογία ενώπιον της Ειδικής Ανακρίτριας ο εφοριακός, o οποίος κατηγορείται για δύο κακουργήματα που αφορούν κατάχρηση μεγάλων χρηματικών ποσών από ΔΟΥ της Αθήνας...
Ο εφοριακός, που κατηγορείται για ψευδείς βεβαιώσεις σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 «περί καταχραστών του Δημοσίου» και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, φέρεται, σε υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, να αποδέχεται τις κατηγορίες και να δηλώνει ειλικρινή μεταμέλεια για τις πράξεις του.
Παράλληλα, δήλωνε ότι προτίθεται να επιστρέψει στο Δημόσιο ποσά που έχει στην κατοχή του, αλλά και περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε από τα καταχρασθέντα ποσά.
Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο κατηγορούμενος, που άρχισε να απολογείται στη μία το μεσημέρι, έχει διάθεση συνεργασίας με την ανακρίτρια και πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατονομάσει ιδιώτες στους οποίους έδινε χρηματικά ποσά από τα παράνομα έσοδα.
Μάλιστα φαίνεται να επισημαίνει πως στην υπόθεση δεν εμπλέκεται κανένας συνάδελφός του.
Το κατηγορητήριο που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εφοριακού αφορά το ποσό των 499 χιλιάδων ευρώ που, σύμφωνα με την δικογραφία, καταχράστηκε το 2011, ενώ διενεργείται έρευνα του ΣΔΟΕ για να εντοπιστούν τα ποσά που ιδιοποιήθηκε προηγούμενα χρόνια.
Ο ίδιος φέρεται έτοιμος να επιστρέψει ποσό 165 χιλιάδων ευρώ που έχει στην διάθεση του, αλλά και δύο κατοικίες και ένα αυτοκίνητο που απέκτησε από την παράνομη δραστηριότητα.
Τέλος, φαίνεται να δέχεται ότι ξεκίνησε την δράση του πριν τρία χρόνια, χωρίς να είναι σε θέση να υπολογίσει το συνολικό ποσό που κατάφερε να αποκομίσει εκδίδοντας ψευδή εντάλματα πληρωμών.
Όπως προέκυψε εξέδιδε τα εντάλματα σε ονόματα ανυποψίαστων φορολογουμένων εισπράττοντας ο ίδιος τα χρήματα μέσω τραπεζικών λογαριασμών που άνοιγε ως συνδικαιούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου