ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Επιστολή (;) του Τάκη Ζήση ....











Από μία άγνωστη ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail απεστάλη στον ΑΕΤΟ ένα κείμενο που καταφέρεται κατά του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Απόστολου Τσένη. Μας προκαλεί απορία το γεγονός..
πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη διεύθυνση αποστολής και όχι κάποια από τις προσωπικές του. Το κείμενο έχει ως εξής:


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τον θεσμικό του ρόλο συμπυκνώνει την κοινή αντίληψη για τα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών.
Ως Πρόεδρος όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, οφείλει να επιτρέπει την ανάπτυξη της επιχειρηματολογίας των Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και πολιτών κατά την τοποθέτησή τους, χωρίς να τους διακόπτει, πάντα βέβαια στα χρονικά όρια που τίθενται και που πρέπει να είναι δίκαια κατανεμημένα.
Αυτό τουλάχιστον, ήταν δεδομένο στην λειτουργία όλων των προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων που για δεκαετίες θήτευσαν στον Δήμο Γρεβενών και γνώριζαν οι πολίτες του Δήμου.
Στα Γρεβενά, πολύ νωρίς κατέπεσαν οι μάσκες!
Νοσταλγός μάλλον άλλων εποχών, των οποίων η λήθη του λαού εξώθησε στην αιώνια περιφρόνηση, ο σημερινός Πρόεδρος του Δ.Σ. Γρεβενών, ενώ από μικροφώνου διέκοψε τη συνεδρίαση, ταυτόχρονα εφόρμησε σαν αίλουρος, -υβρίζοντας, προπηλακίζοντας και προκαλώντας,- εναντίον ανυποψίαστου δημότη, επειδή ο τελευταίος, περιμένοντας υπομονετικά πολλές ώρες, ζήτησε το λόγο να τοποθετηθεί (δια της ανατάσεως της χειρός).
Ενώπιον όλων των παρευρισκομένων και των εκατοντάδων θεατών των τοπικών καναλιών, αντί της συλλογικής προσπάθειας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου, συνετελέσθη ο πλέον θρασύς τραμπουκισμός και η πιο απροκάλυπτη πρόκληση κατά της θεσμικής ουσίας του Δήμου Γρεβενών.
Παραδίδουμε τον κ. Τσένη στην σκληρή κρίση των δημοτών και απαιτούμε από τον κ. Δήμαρχο την απόλυτη αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας του οργάνου.
Δεν αξιώνουμε την κατ’ ιδίαν «σύσταση» του κ. Κουπτσίδη. Απαιτούμε την δημόσια καταδίκη ενώπιον των πολιτών και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να εκλείψουν στο μέλλον τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα.
Διαφορετικά, ο θεσμός και οι δημοκρατικοί κανόνες θα δώσουν απάντηση στον ανεκδιήγητο κ. Τσένη.


Εκ μέρους των Δημοτικών Συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Γρεβενών.
Ο επικεφαλής


Δημήτριος Ζήσης


ΑΕΤΟΣ 2: Δεν γνωρίζουμε εάν είναι αυθεντική αλλά  εστάλη από  το mail: cytathes@adminstores.gr που σύμφωνα με την κατάληξή του μας παραπέμπει στη σελίδα: adminstores.gr
Τι σχέση έχει ο κ. Ζήσης με το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα; Μήπως ολοκλήρωσε τις πωλήσεις άλλων καταστημάτων που ως εργολάβος πιθανώς έχει και το έριξε στα ηλεκτρονικά καταστήματα; 
Όπως και να έχει πάντως, και αφού τη δημοσιεύσαμε ας κάνουμε κι εμείς ένα σχόλιο: Ο κ. Τσένης μπορεί να είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά δεν παύει να είναι και άνθρωπος. Κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του. Όταν αυτές εξαντλούνται από όχι και τόσο ανυποψίαστους πολίτες μπορεί να χρειάζεται να τους εγκαλέσει κάποιος αλλά σε καμία περίπτωση δε είδαμε ούτε προπηλακισμό αλλά ούτε και καμία άλλη τραμπούκικη ενέργεια. Μία κουβέντα από κοντά ήθελε να πει ο άνθρωπος μπας και κάποιοι κατανοήσουν πως βρίσκονται στο Δημοτικό συμβούλιο και όχι κάπου αλλού...  


Πρώτη δημοσίευση 3/5/2011 10:06μμ


ΑΕΤΟΣ2: Τελικά πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει στον πολύ γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία Φίλιππο Τσιαρσιώτη. Ξέρουμε πως ο αδερφός του και πολύ συμπαθείς  Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος που ήρθε πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, είναι στον συνδυασμό του κ. Τάκη Ζήση. Ο άνθρωπος μία εξυπηρέτηση ήθελε να κάνει και.. βρήκε τον μπελά του. Ο Αετός δεν είχε καμία πρόθεση να μειώσει ή να αφήσει αιχμές εναντίον κανενός. Πρέπει πάντως να προσέχουμε που βάζουμε την..υπογραφή μας γιατί μπορεί να "κατηγορηθούμε" άδικα... 

4 σχόλια:

  1. Μπράβο σου παπαγαλοαετέ, πέρνα τώρα από το γραφείο δημάρχου να πάρεις το μισθό σου, ξέρεις εσύ, όπως και στη νομαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ

    .ΡΕ ΣΥ ΑΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΙΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ...ΚΑΝΕΛΑ". ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΖΗΣΗ;ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ κ.ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ... ΓΕΡΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει στον πολύ γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία Φίλιππο Τσιαρσιώτη. Ξέρουμε πως ο αδερφός του και πολύ συμπαθείς Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος που ήρθε πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, είναι στον συνδυασμό του κ. Τάκη Ζήση. Ο άνθρωπος μία εξυπηρέτηση ήθελε να κάνει και.. βρήκε τον μπελά του. Ο Αετός δεν είχε καμία πρόθεση να μειώσει ή να αφήσει αιχμές εναντίον του. Πρέπει πάντως να προσέχουμε που βάζουμε την..υπογραφή μας γιατί μπορεί να "κατηγορηθούμε" άδικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή