ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

O Γ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαιώνει τη μυστική συνάντηση..

Θρίλερ στο παρασκήνιο για την επιμήκυνση του ελληνικού χρέους - Το κλίμα δυναμιτίζει το Spiegel που αναφέρει ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στη δραχμή








Μεγάλη νευρικότητα επικρατεί τόσο από το απίστευτο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel όσο και από τη μυστική συνάντηση υψηλόβαθμων αξιωματούχων, πιθανότατα υπουργών..
Οικονομικών των 17 κρατών μελών της Ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε να εκδόσει ανακοίνωση, ύστερα από το θόρυβο που προκλήθηκε για τη μυστική συνάντηση στο Λουξεμβούργο στην οποία αναφέρει:
Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, συμμετείχε σήμερα το απόγευμα σε σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος του Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλoντ Γιούνκερ.

Η έκτακτη αυτή σύσκεψη έγινε στο πλαίσιο της συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που συμμετέχουν στο G20 και ο Υπουργός Οικονομικών κλήθηκε να συμμετάσχει για ανταλλαγή απόψεων σχετικά και με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Είναι απολύτως προφανές ότι, στη συζήτηση αυτή ούτε συζητήθηκε ούτε ποτέ τέθηκε θέμα σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, όπως ανεύθυνα και για τους δικούς τους λόγους αναπαρήγαγαν διάφορα ξένα μέσα ενημέρωσης.
Η Ελληνική Κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, για να βάλει τάξη στα δημόσια οικονομικά της χώρας και να μπει η Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του NewsIt στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν και οι ομόλογοι του κ. Παπακωνσταντίνου από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Παρασκηνιακά όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση αυτή τέθηκε επί τάπητος το θέμα του ελληνικού χρέους και συζητήθηκε έντονα η επιμήκυνσή του. Ωστόσο παραμένει ανοιχτό εάν μία ενδεχόμενη επιμήκυνση αφορούσε το χρέος των 110 δισ. ευρώ που δανειστήκαμε από την τρόικα ή το σύνολο του ελληνικού χρέους.
Η είδηση αυτή σε συνδυασμό με το προκλητικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του γερμανικού, που αναφέρει ότι πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης είναι να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή, έχει προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα στις αγορές και είναι ενδεικτική η μεγάλη πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου