ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

SOS Γιούνγκερ: Στον αέρα η 5η δόση...







Ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ξεκάθαρα πως η Ε.Ε με το ΔΝΤ εξετάζουν εαν πρέπει ή όχι να μας δώσουν στο τέλος Ιουνίου την δόση, που εαν δεν εκταμιεύσουμε δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Σύμφωνα με τον..
Ζ.Κ.Γιούνγκερ τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ΔΕΝ ικανοποιούν πλήρως την τρόικα και ζητάει άμεσα νέα μέτρα και διεύρυνση του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων ενώ έκανε λόγο για νέο πρόγραμμα βοήθειας χωρίς να δίνει λεπτομέρειες: ''Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το ΔΝΤ θα συμφωνήσει να χορηγήσει την επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα και πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά αν ικανοποιούνται όλες οι προϋποθέσεις, για να αρχίσουμε ένα νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα.Πρέπει να αποφασίσουμε με το ΔΝΤ αν στο τέλος του Ιουνίου η δόση μπορεί να χορηγηθεί –ναι ή όχι. Το ΔΝΤ ζητά οικονομική εγγύηση για τους επόμενους 12 μήνες''.
Στη συνάντηση του στη Χάγη με τους πρωθυπουργούς της Ολλανδίας και του Βελγίου, όπως μεταδίδει το Reuters, ο πρόεδρος του Eurogroup επανέλαβε την ανάγκη ΝΕΩΝ μέτρων και περισσότερων αποκρατικοποιήσεων και άνοιξε ''χαραμάδα'' επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων μας με παράλληλη μείωση των επιτοκίων: ''Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε νέες δομικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να ενισχύσει τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας και αν ικανοποιηθούν όλες αυτές οι συνθήκες, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα reprofiling, υπό την έννοια ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής των δανείων και θα μπορούσε να υπάρξει μείωση των επιτοκίων''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου