ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

To Δημοτικό συμβούλιο (Γράφει το Γεράκι)









Το δημοτικό συμβούλιο συμφωνεί υπό διαφορετικό πρίσμα, η μεν συμπολίτευση ταυτίζεται με τις αγωνίες και προβληματισμούς των πολιτών και η απόφαση των συμβούλων της ήταν να μην κλείσουν και συγχωνευτούν τα..
σχολεία στον νόμο Γρεβενών, η δε αντιπολίτευση για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών, οι σύμβουλοι της αποφάσισαν ομόφωνα να μην κλείσουν και συγχωνευτούν τα σχολειά, για να έχουν άλλοθι, αλλά από την άλλη συνταυτίζονται με ... την κυβερνητική πολιτική της κυβέρνησης.
Μέσα από αυτόν τον φαύλο κύκλο άρχισαν οι αντιπαραθέσεις μετά τις τοποθετήσεις του δημάρχου. Διαστρέβλωσαν όπως αυτοί ήθελαν τα λόγια του δημάρχου και τα μετέτρεψαν σε ύβρεις ενάντια στον βουλευτή του νομού. Όταν λοιπόν ο δήμαρχος τους εξήγησε την λογική των λόγων του σιώπησαν. Γιατί? Διότι ο κόσμος κρίνει, ακούει, βλέπει και βγάζει τα συμπεράσματα του αφού τώρα πλέον η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου από την Grevena!Ν είναι γεγονός.
Η διαστρέβλωση των λόγων του δημάρχου, ιδίως σε κρίσιμους καιρούς, είναι μια παλιά τακτική αποπροσανατολισμού, ακόμη και αν οι προθέσεις είναι «αγαθές», κάτι που στην πραγματικότητα δεν μπορεί να συμβεί, αφού ο καθένας κρίνει και πράττει στη βάση των πεποιθήσεών του.
*Ακόμη μια φορά προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την είσοδο στην αίθουσα ενός ατόμου που η πρόθεση του ήταν η προβοκάτσια. Έδειχνε ότι ήταν βαλτός και κατευθυνόμενος, ευτυχώς όμως είχαν γνώση οι φύλακες και ο παραλίγο ανόητος ήρωας απομακρύνθηκε υπό το βλέμμα της αστυνομίας.
*Είναι άξιο να αναφέρουμε την απαξίωση του αρχηγού της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης από δημοτικό σύμβουλο που ψήφισε αρνητικά για τον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΓ αφού γνωρίζει ότι ο αρχηγός του είναι μέλος του Δ.Σ της εταιρείας.
Ο πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, το τι επικρατεί στους κύκλους της μείζονος αντιπολίτευσης και τι προσδοκούν οι δελφίνοι φιλόδοξοι σύμβουλοι.
*Καθήκον και υποχρέωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να δώσει στους δημοτικούς συμβούλους τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου να τον διαβάσουν, να μάθουν τις υποχρεώσεις τους για να μην αναλώνεται ο χρόνος της διαδικασίας, προφασιζόμενοι ότι δεν είναι ενημερωμένοι. Είναι δυνατόν να υπηρετείς ένα θεσμό και να μην γνωρίζεις τις αυτονόητες υποχρεώσεις σου?


ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΙΑΛΑΚΗΣ(geraki)
Από το Grevenain.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου