ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αλήθεια ή ψέμα; Μέσω Twitter η νέα φωτογραφία του «νεκρού Λάντεν».. - Δείτε και τις αποκρουστικές πλαστές φωτογραφίες...






Ενώ οι ΗΠΑ αρνούνται να δώσουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της σωρού του Όσαμα μπιν Λάντεν, ένας χρήστης του Twitter ονόματι Anonymous έδωσε τη δημοσιότητα μια ακόμη φωτογραφία. Η προηγούμενη, λίγη ώρα αφού..
έγινε γνωστός ο θάνατος του Νο1 καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο, αποδείχθηκε πλαστή και προϊόν φωτομοντάζ:Πως φτιάχτηκε; Με τη βοήθεια της τεχνολογίας φυσικά. Ήταν αρκετές μια φωτογραφία του ηγέτη της αλ Κάιντα, ενός νεκρού με... λίγο μούσι και... έτοιμο το «γλυκό».
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αποκρουστικές και βέβαια αποδείχθηκαν πλαστές. Προσοχή λοιπόν...
 
Η πλαστή φωτογραφία που υποτίθεται πως εμφάνιζε τον μπιν Λάντεν νεκρό είναι αναμφίβολα το σκάνδαλο των ημερών.

 Αλήθεια ή ψέμα λοιπόν; Όπως βλέπετε πιο κάτω η νέα φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε και η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, έχει όλα τα... απαραίτητα στοιχεία για να πιστέψει κάνεις πως είναι αληθινή. Δείχνει τον Λάντεν στα χέρια εντός Αμερικανού στρατιώτη, να έχει χτυπηθεί πάνω από το αριστερό μάτι.

Όπως ακριβώς δηλαδή είχε διαρρεύσει νωρίτερα όταν οι ΗΠΑ είχαν αφήσει να εννοηθεί πως θα δώσουν τελικά στη δημοσιότητες φωτογραφίες-ντοκουμέντα.
Τελικά, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δεν έκανε αυτό που περίμενε όλος ο πλανήτης! Αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες, υποστηρίζοντας πως είναι φρικιαστικές και αποτρόπαιες.
Η συγκεκριμένη, όσο σοκαριστική κι αν είναι, δεν είναι χειρότερη από άλλες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Όπως εκείνη της εκτέλεσης του Σαντάμ Χουσεΐν ή όπως εκείνες του νεκρού Τσε Γκεβάρα.
Μένει να δούμε αν τελικά πρόκειται για τη φωτογραφία που θα «σβήσει» κάθε υποψία και κάθε αμφισβήτηση (τις οποίες γνωρίζουν οι ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες) ή θα αποδειχθεί ακόμη ένα... θαύμα του μοντάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου