ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα Δευτέρα









Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά το απόγευμα ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ.Πιο αναλυτικά
Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται..
τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία
θα κυμανθεί απο 15 μέχρι 26 βαθμούς αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στη θάλασσα Κυθήρων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το πρωί με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα: στα νοτια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα βόρεια αναμένονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιά 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Βελτίωση το βραδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου