ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συνεδριάζουν για το μεσοπρόθεσμο








Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 4 το απόγευμα με κύριο θέμα την έγκριση του εφαρμοστικού νόμου για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα...

Αμέσως μετά αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση, κάτι που σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, λόγω των "σφιχτών" χρονοδιαγραμμάτων να προωθηθεί με την διαδικασία του κατεπείγοντως γεγονός που δεν δείχνει να προβληματίζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ηλία Μόσιαλο. "Έχουμε πολλές ημέρες μπροστά μας να συζητήσουμε με τους βουλευτές. Ας περιμένουμε να ακούσουμε τις τοποθετήσεις των βουλευτών» δήλωσε την Τετάρτη στο MEGA.
Λίγο νωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της 10μελούς κυβερνητικής επιτροπής με τη συμμετοχή των κ.κ Ευάγγελου Βενιζέλου, Δημήτρη Ρέππα, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Χάρη Καστανίδη, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ραγκούση, Ανδρέα Λοβέρδου, Κώστα Σκανδαλίδη, Χρήστου Παπουτσή και της κας Άννας Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου