ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

11.312 Ελληνες προδότες προς εκτέλεση...







Το έργο του σκανδιναβού δολοφόνου Άντερς Μπρέιβικ τιτλοφορείται «2083-Μια Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας». Είναι ένα κείμενο μεγάλης έκτασης, το οποίο περιήλθε στην κατοχή της «δημοκρατίας»..
Ένα από τα σημεία του, που μπορούν να προκαλέσουν πολλαπλά ρίγη ανατριχίλας σε αρκετούς Έλληνες, βρίσκεται εκεί που γίνεται μνεία για τον αριθμό των «Προδοτών Α’ και Β’ Κατηγορίας» στις ευρωπαϊκές χώρες. «Προδότες Α’ Κατηγορίας είναι οι πολιτικοί ηγέτες(συμπεριλαμβάνονται και και οι επικεφαλής Μ.Κ.Ο.), τα διευθυντικά στελέχη ΜΜΕ, οι διαμορφωτές άποψης στον πολιτισμό και οι βιομήχανοι. Η τιμωρία που προβλέπεται γι΄αυτούς είναι η θανατική ποινή και η δήμευση περιουσιακών στοιχείων.
«Προδότες Β’ Κατηγορίας» είναι οι μαρξιστές-πολυπολιτισμικοί πολιτικοί και οι αντίστοιχοι ευρωβουλευτές. Οι προβλεπόμενες ποινές γι΄αυτούς είναι η θανατική ποινή και η δήμευση περιουσιακών στοιχείων, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορούν να επιβληθούν επιεικέστερες.
Στην Ελλάδα ο Μπρέιβικ έχει καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α’ και Β’ Κατηγορίας», ενώ πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η Γερμανία με 82.820!..
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου