ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης 16χρονος μπασκετμπολίστας από την ΑΕ Κοζάνης!









Το νέο απόκτημα του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο   Αριστοτέλης Καλαϊτζής που κατάγεται από την Κοζάνη (γεννήθηκε στις 31-3-1995),  έχει ύψος 2.04 και θεωρείται από τους ειδικούς του μπάσκετ ως ένα από τα..
μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Οι άνθρωποι του Άρη εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο, τα σωματικά προσόντα και τις ικανότητες του 16χρονου και αποφάσισαν να τον φέρουν στο Αλεξάνδρειο.
Χθες το απόγευμα τον νεαρό αθλητή, που συνόδευαν οι γονείς του και ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Σφαιρόπουλος, υποδέχθηκαν στα Γραφεία Α.Σ ΑΡΗΣ και στην οικογένεια του ΑΡΗ ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ κ. Λευτέρης Αρβανίτης. Την ομάδα της Α.Ε Κοζάνης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Φίλιππος Φίλκας.
Για την απόκτηση του Κοζανίτη αθλητή είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, όμως η Διοίκηση του «Αυτοκράτορα του Μπάσκετ» με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις προχώρησε στην απόκτηση του, βλέποντάς τον ως μία σημαντική επένδυση για το μέλλον.


Panagiotis Ant. Kalaitzis 
Supreme Court Lawyer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου