ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Καιρός: Η θερμοκρασία σήμερα Κυριακή φλερτάρει με τους 40 βαθμούς...








Ζεστό και υγρό το σκηνικό σε όλη τη χώρα, ενώ η άπνοια δυσκολεύει τα πράγματα, ειδικά για όσους βρίσκονται ακόμη εντός των τειχών. Σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους..

38 και 39 βαθμούς, ενώ στα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν ως και οκτώ μποφόρ, όμως πρόσκαιρα.
Ίδιο σκηνικό και τη Δευτέρα, με καιρό ζεστό και υγρασία, ενω δεν αποκλείεται να πέσουν βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σε όλη τη χώρα η χαμηλότερη θερμοκρασία θα είναι 37 βαθμοί ενώ δεν θα λείψουν τα 39άρια και τα 40άρια. Οι άνεμοι θα πνέουν ως και επτά μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο.
Η ζέστη αρχίζει να κοπάζει από την Τρίτη, χωρίς ωστόσο να υποχωρεί σημαντικά. Τοπικές νεφώσεις θα έχουμε στα ηπειρωτικά από το απόγευμα, ενώ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες στα κεντρικα και βόρεια ορεινά.
Για μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς λόγω των ανέμων προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στις περιοχές Αθηνών, ανατολικής και δυτικής Αττικής, Πειραιά και Εύβοιας.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών. Να αποφεύγουν επίσης και τη χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.ά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου