Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Πάρτε μέτρα για την Αρτοποιία...

Ερώτηση προς: Τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας - ΘΕΜΑ: «Αναγκαιότητα λήψης μέτρων διασφάλισης της αρτοποιίας στην Ελλάδα»











Στην πατρίδα μας λειτουργούν 14.400 βιοτεχνικά αρτοποιεία. Οι απασχολούμενοι ανέρχονται στον αριθμό των 67.000. Περίπου 120 κυλινδρόμυλοι-αλευροβιομηχανίες τροφοδοτούν τους φούρνους με τα απαραίτητα υλικά...
Τα μηχανήματα αρτοποιίας κατασκευάζονται από ελληνικά χέρια. Όλες οι επενδύσεις στην αρτοποιία ξεπερνούν τα 3 δις ευρώ και προέρχονται από ίδια κεφάλαια. Το ψωμί στην Ελλάδα πωλείται 30% φθηνότερα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, σε αντίθεση με τα τρόφιμα που πωλούνται 12% ακριβότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί κυρίως απασχολούνται μέλη της ίδιας οικογένειας, εργαζόμενοι 12-14 ώρες/24 ωρο. Έτσι αιτιολογείται και η χαμηλότερη τιμή του ψωμιού από το φούρνο της γειτονιάς, σε σύγκριση με το βιομηχανικό και κατεψυγμένο ψωμί που πωλούν οι υπεραγορές τροφίμων.


Ερωτάται ο κ. Υπουργός


1. Θέλετε να διατηρηθεί ο φούρνος της γειτονιάς που αποτελεί ζωτικό οικονομικό κομμάτι της κοινωνίας και συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση της ανεργίας;
2. Επιθυμείτε να συνεχίσει ο Έλληνας καταναλωτής να προμηθεύεται φθηνό και ποιοτικό ψωμί; Αν ναι, θα προβείτε στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος όπου θα εξαιρείται το άρθρο 14 του Νόμου 3526/2007;


ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ 
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ - ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου