ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΕΤΟΣ: Εκλογές το Σεπτέμβρη ; - Γρεβενά: Δείτε ποιοί θα είναι οι υποψήφιοι....

Πως το ΠΑΣΟΚ,  θα βγάλει βουλευτή της ΝΔ στα Γρεβενά...
Και τα ψηφοδέλτια ΔΕΝ θα είναι άκυρα...








Όλα δείχνουν πως το Σεπτέμβρη- Οκτώβρη, θα οδηγηθούμε σε Βουλευτικές εκλογές αφού ο ΓΑΠ δεν θα μπορεί πλέον να διαχειριστεί την γενική κατακραυγή. Βλέπει τα ποσοστά του Σοσιαλ(η)στικού ΠΑΣΟΚ να..
συρρικνώνονται και η μόνη λύση είναι να πάμε σε εκλογές (για να τους στείλουμε- έτσι όπως και η "Κουτσή Μαρία" αντιλαμβάνεται - στον...αγύριστο). 
 Στα Γρεβενά άρχισαν ήδη να ακούγονται διάφορα ονόματα που θα παίξουν καθ΄οριστικό ρόλο στην πορεία του τόπου μας. Αν και δεν είμαστε οπαδοί του διπολισμού, λόγω μονοεδρικής όμως θα αναφέρουμε τους επικρατέστερους των δύο Μεγάλων: 
Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι η κα Μαρία Παπαγεωργίου, ως ειδική Γραμματέας, έκανε καλή και χωρίς τυμπανοκρουσίες δουλειά για τον Νομό και είναι το φαβορί, να διεκδικήσει και να λάβει μία θέση στο ψηφοδέλτιο των τριών του κόμματός της. 
Ο "Παντός καιρού" - λέγε με Δημήτρη, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να χάσει αφού το ψηφοδέλτιο χρειάζεται τους πάντες και που θα τον συμπεριλάβει μέσα. 
Για την τρίτη θέση, ο Βουλευτής μας δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την υποψηφιότητά του αφού κατάφερε να φέρει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σε νούμερα που θυμίζουν θερμοκρασίες Βόρειων Κρατών. ( Ποιός άλλος θα μπορούσε να ηττηθεί στις Δημοτικές εκλογές εκλογές των Γρεβενών όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε πριν λίγο καιρό με ποσοστό +10%). Αν και νυν, η υποψηφιότητά του φαντάζει "ουτοπική" και πιθανότερα το Κυβερνών κόμμα να επιλέξει τον "δικό μας άνθρωπο" κ.Κυριάκο Ταταρίδη, που μπορεί να μην ακούγεται αλλά πάντα έχει την αποδοχή των "δικών μας " ανθρώπων. 

Στη Νέα Δημοκρατία ο κ.Χρήστος Φώλιας φέρεται να ασχολείται με τα του Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου και ..δεν αδειάζ... οπότε  σίγουρη θεωρείται η στελέχωση του ψηφοδελτίου από τον πολιτευτή του κόμματος κ.Τιμολέων Κοψαχείλη που δεν άφησε εκδήλωση που να μην παραβρεθεί. (Δεν θα πάνε τσάμπα τόσα χιλιόμετρα αλλά και τόσες παρουσίες όταν όλοι γύριζαν την πλάτη στα κόμματα...). 
Ο κ.Θανάσης Σδράλης που είχε αποσκιρτήσει από την ΝΔ για το νέο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά - Πολιτική Άνοιξη- ακούγεται πως τρέφει ελπίδες να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αν και εμείς δεν τον "είδαμε" καθόλου να ασχολείται με τα κοινά. 
(Θα μου πείτε: μήπως πολλούς προηγούμενους τους είχαμε δει μέχρι τότε; και θα έχετε απόλυτο δίκιο). 
Στην τρίτη θέση στο ψηφοδέλτιο, ο Αντώνης Σαμαράς θα ήθελε και τον νυν Δήμαρχο Γρεβενών κ.Δημοσθένη Κουπτσίδη, για τον απλό λόγο ότι ποτέ δεν χάνει σε εκλογές...  αν και  ο ίδιος εξακολουθεί να δηλώνει πως έχει ακόμη έργο να κάνει. Η αλήθεια πάντως είναι πως με αυτά που συναντά στον Δήμο Γρεβενών και τα "εμπόδια" που αντιμετωπίζει από την κεντρική εξουσία, δεν είναι και παράλογο  να πει: Άει στον..κόρακα. Αφού εσείς δεν με αφήνεται να κάνω έργο, φεύγω και θα τα πούμε από άλλο "μετερίζι". 
Τουτέστιν, ένα λόγο έχει το ΠΑΣΟΚ να μην οδηγήσει τον Δημοσθένη Κουπτσίδη να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Σεπτέμβρη-Οκτώβρη στα Γρεβενά: Να τον βοηθήσει να λειτουργήσει ως Δήμαρχος Γρεβενών. Μόνο κέρδος θα έχει και το ίδιο αλλά και ο τόπος γενικότερα... 
ΥΓ1: Μπορεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές να χάσει, αλλά θα χάσει με μικρότερη διαφορά...
ΥΓ2: Εδώ  που τα ...γράφουμε, ενδιαφέρεται και ο ... συνεργάτης μας(!), κ.Γιώργος Νούτσος, (τόσα γραμμάρια μελάνης κατανάλωσε στα άρθρα που μας στέλνει),  αλλά μάλλον δεν τον ευνοεί το πρόσφατο παρελθόν...

1 σχόλιο:

  1. τα βρηκε σκουρα ο δημαρχος και παει να την κανει με ελαφρα πηδηματακια????????? παλι ανεξαρτητως θα κατεβει? δεν ειναι νομαρχια εδω ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή