ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΕΤΟΣ: Κύριε Χαντάβα, κάντε την "υπέρβαση"...









Επιστολή προς τον Βουλευτή Γρεβενών κ.Θανάση Χαντάβα έστειλαν σήμερα οι Γρεβενιώτες Ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ όπου του ζητούν να πει ΟΧΙ στο νομοσχέδιο για την απολευθέρωση του επαγγέλματος..
του ΤΑΞΙ. Εδώ θα μπορούσε ο Βουλευτής μας να κάνει την "Πολιτική του Υπέρβαση". Αφού στην αρχή έκανε το λάθος και είπε ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο, τώρα θα μπορούσε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο και να μαζέψει τα...σπασμένα. Θα μπορούσε να αναλογιστεί την καταστροφή που φέρνει η απελευθέρωση στους Γρεβενιώτες ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ και να πει ένα βροντερό ΟΧΙ. 

Πέρα από το ότι θα αρχίσουν τελικά κάποιοι να τον υπολογίζουν, θα κερδίσει αμέσως και την συμπάθεια όλων των κατοίκων του νομού που εδώ και καιρό έχει "απολέσει". Τι έπαθε ο κ.Πάρις Κουκουλόπουλος αλλά και ο κ.Παντελής Οικονόμου; Το πολύ πολύ να γίνει υπουργός.

ΥΓ ΑΕΤΟΥ3: κ.Χαντάβα, γίνετε Υπουργός.

Την επιστολή τη διαβάσαμε στο:  Star-Fm.gr

6 σχόλια:

  1. ΜΗ ΦΑΤΕ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΒΑΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα να κλάψω ή να γελασω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανιδης Θεόφιλος15 Ιουλίου 2011 στις 1:02 π.μ.

    Αετέ, σε παρακολουθώ εδώ και ερκετό καιρό! Πρέπει να είσαι ανθρωπος ευστροφος και να ξέρεις να κάνεις καλά τη δουλειά σου! δηλαδή τη δουλειά που σου ανέθεσαν αυτοί των οποίων τελικά είσαι "άνθρωπος"! Σκέψου λοιπόν λίγο τι σου ανέθεσαν!Να κάνεις τι; Έχεις ουσιαστικά επιχειρήματα; Και πάμε στα κλάματα των ταξιτζίδων!!!! Μήπως στεναχωρέθηκες γιά τους ταξιτζίδες εσύ πιό πολύ από μας; Σίγουρα ΟΧΙ! Δηλ. εσύ έχεις ευαισθισίες και μεις ΟΧΙ;Κάνεις και κανουν οι φίλοι σου λάθος!!!!
    Το λάθος σου είναι το εξής απλό: Αυριο βγαίνουν τα προεδρικά διατάγματα! ( Επειδή δεν πιστεύω ότι είσαι άσχετος ) πρέπει να γνωρίζεις ότι τα προεδρικά διατάγματα ΔΕΝ ψηφίζονται από τη Βουλή!!!! είναι θέμα καθαρά και μόνο του προέδρου της Δημοκρατίας!!! Ποιά υπέρβαση ζητάς από τον πράγματι πολύ αξιόλογο βουλευτή μας τον Θανάση τον Χαντάβα; Δεν σου είπαν οι άνθρωποί σου ότι τα ΠΔ δεν τα ψηφίζει η Βουλή! ( Επειδή δεν πιστεύω ότι είσαι άσχετος) ο Γκέμπελς έλεγε :Ρίξτε λάσπη οση μπρείτε, πάντα κάτι θα μείνει!! Εσύ βέβαια δεν λές αυτό άμεσα, αλλά το εκφράζεις έμμεσα πλην σαφώς, στο πρόσωπο του Βουλευτή!!! Πιστεύω, ότι θα το αναρτήσεις, δεν μπορεί να "σηκώνεις" μόνο τα αρνητικά σχολια γιά τον Βουλευτή !!!!!!!

    Πανίδης Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την υπογραφεί, την βάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά την ευθύνη την έχει αποκλειστικά η Κυβέρνηση:
    "Τα Προεδρικά Διατάγματα αποτελούν μια από τις κύριες εκφάνσεις της άσκησης της νομοθετικής εξουσίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που το Σύνταγμα του παραχωρεί. Έτσι, ο κάτοχος του Ύπατου Πολιτειακού Αξιώματος μπορεί, υποβοηθώντας το έργο της Βουλής να εκδίδει τα εν λόγω διατάγματα βάσει τις σχετικής εξουσίας που ερείδεται απευθείας στο Σύνταγμα.
    Ωστόσο, τα σχετικά διατάγματα απαιτείται να φέρουν και την προσυπογραφή του αρμόδιου για το θέμα που πραγματεύονται υπουργού. Το παράδοξο, που ενισχύεται μετά τις πρόσφατες συνταγματικές αναθεωρήσεις του 2001 και 2008 που συνέτειναν στο δραστικότατο περαιτέρω περιορισμό των εξουσιών του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι ότι την ευθύνη γι' αυτά τα διατάγματα δεν την φέρει ο υπογράφων Πρόεδρος, αλλά ο προσυπογράφων αρμόδιος Υπουργός, μιας και αυτά αντανακλούν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στην οποία μετέχει.

    Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι θεσμικά έχει στην πράξη αφαιρεθεί κάθε δυνατότητα του Προέδρου να αντιδράσει και να αρνηθεί την υπογραφή και έκδοση των σχετικών διαταγμάτων, λόγω του ότι η συμβολή του στη διαμόρφωση των πολιτικών και νομοθετικών εξελίξεων εμφανίζεται εσχάτως εξαιρετικά αποδυναμωμένη και παρέχεται σε ελάχιστες περιπτώσεις.

    Ως εκ τούτου, δεν είναι νοητό να εξαπολύουμε μύδρους κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για την "αδράνειά" του, καθώς η πολιτική ευθύνη αυτών ανήκει αποκλειστικά στην Κυβέρνηση και το πολίτευμα, όπως έχει διαμορφωθεί, δεν αφήνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ουσιαστικά περιθώρια αντίδρασης."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΠΟΣΕΣ....................ΓΕΝΙΚΟΣ ........ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ Η ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή