ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Στην Αθήνα η Χίλαρι Κλίντον - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας









Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες βράδυ η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον που έφτασε από την Τουρκία, όπου συμμετείχε στη σύνοδο της ομάδας επαφής για τη Λιβύη. Στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την..
υποδέχτηκε ο αμερικανός πρέσβης στη χώρα μας. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν έντονα και θα παραμείνουν έτσι για όσο θα διαρκέσει η επίσκεψη.


Στην τριήμερη παραμονή της στην Ελλάδα η κ.Κλίντον θα έχει συναντήσεις:
Σήμερα το μεσημερί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον ομόλογό της υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Οικονομικών και τη Δευτέρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη θεματολογία βασικό ρόλο θα έχουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική κρίση και τις επενδύσεις.


Στο επίκεντρο θα βρεθούν και τα ζητήματα που ιδιαιτέρως ενδιαφέρουν τη χώρα μας. Το Κυπριακό, ενόψει της τριμερούς συνάντησης με τον ΓΓ του ΟΗΕ τον Οκτώβριο στη Ν.Υόρκη, τα ελληνοτουρκικά, αλλά και οι εξελίξεις που σχετίζονται με την ΠΓΔΜ. Τέλος, οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν, είναι θέμα προς συζήτηση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται την Ελλάδα σε μια ιδιαίτερα λεπτή φάση των εξελίξεων που αφορούν τη διαχείριση της κρίσης, που όμως συμπίπτει και με μια εξίσου δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση Ομπάμα. Δεδομένου, ότι ως τις 2 Αυγούστου θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί με τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο, το ανώτατο όριο ομοσπονδιακού δανεισμού, αλλιώς επέρχεται παύση πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου