ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Εισαγγελέας: «Πάρτε τις πινακίδες από τα ταξί»









Δίκες εξπρές και αφαίρεση αδειών και πινακίδων ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά όσων οδηγών ταξί κλείνουν δρόμους, αεροδρόμια και λιμάνια, ταλαιπωρώντας χιλιάδες πολίτες και τουρίστες για να "εκδικηθούν" την κυβέρνηση...

Η δραματική έκκληση των τουριστικών πρακτόρων έφερε, έστω και με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, την παρέμβαση της Πολιτείας για τους αποκλεισμούς δρόμων, λιμανιών και αεροδρομίων από τους ταξιτζήδες. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, μια ημέρα μετά την επιστολή του ΣΕΤΕ, αποφάσισε να ζητήσει το αυτονόητο: να αφαιρούνται οι πινακίδες όλων των οχημάτων που κάνουν καταλήψεις καθώς και τον σχηματισμό δικογραφιών και την παραπομπή των ιδιοκτητών σε δίκες-εξπρές.
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά το έγγραφο των τουριστικών πρακτόρων αλλά και ύστερα από την ανάλογη επιστολή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), παρήγγειλε στους Εισαγγελείς Εφετών της χώρας να δώσουν εντολή στους κατά τόπους Εισαγγελείς Πρωτοδικών να λάβουν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην παρακωλύονται οι συγκοινωνίες και η λειτουργία εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας, στις οποίες περιλαμβάνονται τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.
Παράλληλα, ο κ. Τέντες σημειώνει ότι σε περίπτωση παρακώλυσης συγκοινωνιών αμέσως να σχηματίζονται δικογραφίες σε βάρος των υπευθύνων ιδιοκτητών ταξί και οι υποθέσεις αυτές να εκδικάζονται συντομότατα.


Ακόμη, υπογραμμίζεται στην παραγγελία του ανωτάτου εισαγγελικού λειτουργού, ότι οι εισαγγελείς πρωτοδικών πρέπει να μεριμνούν, μέσω των αστυνομικών οργάνων, ώστε να εντοπίζονται όσοι ιδιοκτήτες ταξί αφαιρούν τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούν για τις καταλήψεις των οδών, λιμανιών, αεροδρομίων, κ.λπ.
Τέλος, οι εισαγγελείς πρωτοδικών πρέπει να μεριμνούν κάθε φορά που υπάρχει κατάληψη οδών κ.λπ. εάν παραβιάζεται το άρθρο εκείνο του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), που προβλέπει διοικητική ποινή αφαίρεσης αδείας κυκλοφορίας.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ??? ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή