ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

"Μουρντάρης" ο Στρός Καν: «Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες»..

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ομολόγησε στη σύζυγό του ότι την ημέρα που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά μόνο με την καμαριέρα..
 




Δεν επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα, ως προς αυτό είναι κατηγορηματικός. Ομολόγησε όμως στην πιστή σύζυγό του πως εκείνο το μοιραίο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη «πήρε» (δική του η έκφραση) μέσα σε λίγες..
ώρες τρεις γυναίκες προκειμένου να ξεθυμάνει λίγο προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία. Ο λόγος για – ποιον άλλον; – τον Ντομινίκ Στρος-Καν.


«Δεν ήταν λοιπόν μόνο μία γυναίκα για τον δρόμο. Ηταν τρεις», δήλωσε «φίλος της Αν Σενκλέρ» στο γαλλικό περιοδικό «Le Point». Πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου θέλουν τον DSK να κάλεσε λίγο αφότου αφίχθη στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, «για ένα ποτήρι σαμπάνια» στο δωμάτιό του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες που όμως αρνήθηκαν. Γύρω στη μία το πρωί του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας τον έπιασε να συνοδεύει στο δωμάτιό του μια γυναίκα, η οποία αποχώρησε δύο ώρες αργότερα. Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου