ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Καταρρέει το κατηγορητήριο για Στρος Καν;









Ως πιθανό παρουσιάζει η εφημερίδα "New York Times" το ενδεχόμενο κατάρρευσης των κατηγοριών σε βάρος του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος θα παραστεί εκ νέου σήμερα..
ενώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας, η αξιοπιστία της καμαριέρας που κατηγορεί τον Στρος Καν αμφισβείται.Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως η καμαριέρα εμφανίζεται να έχει πει πολλά ψέματα στις καταθέσεις της, πως έχουν εντοπιστεί ανακρίβειες στην αίτηση για παροχή ασύλου που είχε κάνει στο παρελθόν και πως θεωρείται πιθανή η ανάμιξή της σε εγκληματικές ενέργειες όπως διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.
Επιπλέον, φαίνεται να έχει καταγραφεί τηλεφωνική συνομιλία της 32χρονης γυναίκας με κρατούμενο, μια ημέρα μετά την επίθεση, με τον οποίο συζητούσε τα πιθανά οφέλη που θα έχει αν μηνύσει τον Στρος Καν, αλλά και να έχουν εντοπιστεί καταθέσεις 100.000 δολαρίων σε λογαριασμό της. Ο εν λόγω κρατούμενος, μάλιστα, εμφανίζεται ως ένας από τους καταθέτες χρημάτων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, μέλη της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης συναντήθηκαν με τους δικηγόρους του Στρος Καν και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οι κατηγορίες για κακούργημα που τον βαραίνουν.
O κ. Στρος Καν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος από τον κατ' οίκον περιορισμό που του έχει επιβληθεί, αφού "υπάρχει πιθανότητα οι σοβαρές κατηγορίες εναντίον του να μην ευσταθούν", υπογραμμίζει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου