ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Βόμβα από την Ατλέτικο: Πήρε Φαλκάο με 40 εκ. ευρώ








Μία έκπληξη περίμενε τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης που πήγαν στο «Βιθέντε Καλντερόν» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Γκιμαράες για το Γιουρόπα Λιγκ...
Στα μάτριξ του γηπέδου έγραφε «Bienvenido Falcao» («καλώς ήρθες Φαλκάο») και με τον τρόπο αυτό ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού από την Πόρτο. Μάλιστα, αποκτήθηκε πακέτο με τον Ρούμπεν Μίκαελ και το κόστος έφτασε τα 40 εκατ. ευρώ.Έτσι, οι Μαδριλένοι καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε ο Κουν Αγουέρο, ο οποίος μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 25χρονος Φαλκάο προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με την Πόρτο, όπου κατέκτησε όλους τους τίτλους και αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του Γιουρόπα Λιγκ, με 17 γκολ (ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης). Συνολικά, από το 2009 που έπαιζε στην Πόρτο πέτυχε σε 88 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις 73 γκολ!
Για το λόγο αυτό μπήκε στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και της Τσέλσι και το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική την προσπάθεια της Ατλέτικο να τον αποκτήσει.
Σε ότι αφορά τον 25χρονο Πορτογάλο Ρούμπεν Μίκαελ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και πέρσι είχε 37 παιχνίδια και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου