ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Απόβαση διασημοτήτων σε Ελληνικά νησιά...

Το γκλάμουρ της κρίσης





Στο πιο «θερμό» καλοκαίρι για την Ελλάδα, που διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της, διασημότητες παγκόσμιου βεληνεκούς μοιάζουν να … συνωμοτούν για να ξαναβάλουν τη χώρα μας σε..

περίοπτη θέση στον τουριστικό χάρτη.
Από τους φρεσκοπαντρεμένους Γουίλιαμ και Κέιτ μέχρι τον μεγιστάνα συνιδρυτή της Microsoft, Πολ Αλεν, οι διάσημοι και ισχυροί επιλέγουν τη χώρα μας και συγκεκριμένα τα ελληνικά νησιά, για λίγες μέρες χαλάρωσης.
Το πριγκιπικό ζεύγος έκανε διακοπές στη Μεσόγειο με τη βασιλική θαλαμηγό «Big Aron» και πέρασαν από τη Σάμη, ενώ με το σκάφος τους γύρισαν όλα τα νησιά του Ιονίου. Η αγάπη των νεονύμφων για την Ελλάδα είναι γνωστή, καθώς και οι δύο έχουν δηλώσει επανειλημμένως λάτρεις της χώρας μας!


Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του Σαρλίν βρέθηκαν στην Αντίπαρο, φιλοξενούμενοι στη βίλα Έλληνα επιχειρηματία και εξερευνούσαν με το σκάφος απομονωμένες παραλίες στις οποίες προτιμούσαν να κάνουν τις βουτιές τους.

Στα νερά του Ιονίου βρέθηκε και η Κέιτ Μος, που μαζί με τον σύζυγό της Τζέιμς Χινκς, πέρασαν τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Έθνους», μαγεύτηκε τόσο πολύ από την ομορφιά του νησιού, ώστε αναζητά εξοχική κατοικία.

Κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες έκαναν και ο Μαικλ Νταγκλας με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, που έβαλαν πλώρη με σκάφος φιλικού τους προσώπου για Ζάκυνθο και Κω , αφού πρώτα επισκέφθηκαν την Αθήνα.
Νewsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου