ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ξανά στο νοσοκομείο η Ορθούλα - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα για νέες εξετάσεις







Δε λέει να τελειώσει η περιπέτεια που ζει τις τελευταίες ημέρες η Ορθούλα Παπαδάκου με την υγεία της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ορθούλα μεταφέρθηκε ξανά χτες εσπευσμένα στο νοσοκομείο..
καθώς τα συμπτώματα επανήλθαν. Η συναισθηματική φόρτιση, το άγχος και προφανώς ο φόβος της αναμονής για τα αποτελέσματα των εξετάσεων επέφεραν μία δεύτερη κρίση χθες τα ξημερώματα, που την οδήγησε ξανά σε ιδιωτική κλινική.
Η Ορθούλα ένιωσε ξανά τα ίδια συμπτώματα που την είχαν τρομοκρατήσει και την προηγούμενη εβδομάδα: έντονο σφίξιμο στη δεξιά πλευρά του σώματός της, μουδιάσματα στα χέρια και στο κεφάλι και τρέμουλο στο δεξί της πόδι.
Περιμένοντας τις εξετάσεις που θα βγουν σήμερα η αύριο, ήταν φοβερά ανήσυχη τις προηγούμενες ημέρες και αισθανόταν ψυχολογικά καταβεβλημένη μόνο και μόνο με τη σκέψη μήπως και της συμβεί μία δεύτερη κρίση. Και δυστυχώς της συνέβη.
Την προηγούμενη Τετάρτη, που είχε συμβεί η πρώτη κρίση, έμεινε για πέντε μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας όλες τις εξετάσεις και τη Δευτέρα πήρε εξιτήριο, καθώς όπως της είπαν οι γιατροί δεν χρειαζόταν να παραμείνει περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη: Δύσκολες ώρες για την Ορθούλα Παπαδάκου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου