ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Το μυστικό καταφύγιο του Χίτλερ

Ένα οχυρό-φάντασμα των ναζί που κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά του






Ένα μυστικό καταφύγιο που είχε κατασκευαστεί με εντολή του Χίτλερ και μετεξελίχθηκε σε κέντρο διοίκησης των Ναζί, φανερώνεται μέσα από ένα βίντεο της περιοχής του..
δάσους που ήταν στρατόπεδο και σήμερα είναι χώρος αναψυχής! Κοντά στην ουκρανική πόλη Βίνιτσα, βρίσκεται το δάσος, όπου σήμερα οι επισκέπτες το προτιμούν για να απολαύσουν μία ευχάριστη βόλτα.
Όμως αυτή η περιοχή την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε μία άλλη διαφορετική χρησιμότητα, σύμφωνα με το «onalert.gr». Ήταν μία άκρως απόρρητη περιοχή, γιατί εκεί βρισκόταν το καταφύγιο Werewolf, που ήταν κέντρο διοίκησης των ναζί! Το καταφύγιο είχε κατασκευαστεί με προσωπική εντολή του Χίτλερ και οι πληροφορίες λένε ότι το είχε επισκεφτεί τρεις φορές ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην επιφάνεια του εδάφους υπήρχαν μόνο μερικά ξύλινα σπίτια που δεν τραβούσαν τη προσοχή. Από κάτω όμως ο θρύλος λέει ότι είχαν κατασκευαστεί επτά υπόγεια! Σ΄ αυτά υπήρχαν λέσχη αξιωματικών, σάουνα, γυμναστήριο, ακόμη και πισίνα!

Οι εν λόγω πληροφορίες μπορούν δύσκολα μπορούν να επιβεβαιωθούν αφού το Μάρτιο του 1944 δόθηκε εντολή το συγκρότημα να ανατιναχτεί.


Newsbeast


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου