ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Ο «προφήτης» Πάρις Κουκουλόπουλος δεν επιβεβαιώθηκε…









Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Πέμπτη 18 Αυγούστου ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή την κοινοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 2 Αυγούστου 2011 που..
κλείνει οριστικά το θέμα των εκλογών στον Δήμο Γρεβενών. Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης χαρακτήρισε τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Βουλευτή Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλο «προφήτη» αφού αναφερόμενος ο Υφυπουργός στον ίδιο 5 μέρες πριν την πρώτη απόφαση του Δικαστηρίου Κοζάνης για την πραγματοποίηση εκλογών στον Δήμο, είχε αναφέρει :..»όσο θα είναι ακόμη Δήμαρχος», γεγονός που σύμφωνα με τον κ. Κουπτσίδη καταδεικνύει πως γνώριζε για τις εκλογές πριν την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου.
Μίλησε ακόμα και για την ΑΛΔΗΓ αλλά και για το Νοσοκομείο Γρεβενών. Λεπτομέρειες διαβάστε ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ρε ντένη αφού δεν ασχολείται πια κανείς μαζί σου,τελείωσαν τα έτοιμα φράγκα που μοίραζες στη νομαρχία τι μας απασχολείς με ζητήματα που πέρα απο 2-3 κολλητούς σου δεν απασχόλησαν κανένα.υπήρξε ποτέ κανείς που να πίστεψε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον σου να χάσεις τις εκλογές?
    Στο δήμο γρεβενών είσαι ,τον τελευταίο των τελευταίων.Δεν ασχολείται κανείς,πάρτο χαμπάρι.Κοίταξε να κάνεις τπτ για τον τόπο και ασε τις θεωρίες συνωμοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο οτι καταλαβαινω φιλε και συμπαθεστατε ντενη συνεχιζουν να σε κακολογουν εισαι ωραιως συνεχισε με διαφανια και τα λαμογια γενικως καλα θα ειναι να τα γραφουμε με το ονομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή