ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Mr Bean: Σφοδρή σύγκρουση με τη super McLaren F1








Αυτοκινητιστικό ατύχημα για τον ηθοποιό με το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο. Γνωστός λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων ο βρετανός ηθοποιός Rowan Atkinson εισήχθη .. εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του, ενώ κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Α605 του Haddon, στην περιοχή Cambridgeshire. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο δημοφιλής κωμικός έπεσε με την εντυπωσιακή McLaren F1 πάνω σε δέντρο και αμέσως μετά σε κολόνα φωτισμού. Το αυτοκίνητο, που πιάνει τελική γύρω στα 372 km/h, πήρε αμέσως φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το μπροστινό τμήμα του.

Ο βρετανός ηθοποιός κατάφερε να βγει μόνος του από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και περίμενε μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Στο σημείο κατέφθασε και η πυροσβεστική προκειμένου να σβήσει τη φωτιά. Ο ηθοποιός κατάφερε τελικά να την γλιτώσει με έναν ελαφρύ τραυματισμό στον ώμο!
Ο αδελφός του κ. Rodney Atkinson επιβεβαίωσε πως πράγματι ο Μr Bean είναι «φανατικός» των γρήγορων αυτοκινήτων. «Όσο πιο γρήγορα είναι τόσο πιο πολύ του αρέσουν. Είναι ένας πολύ καλός οδηγός και είμαστε ανακουφισμένοι που δεν τραυματίστηκε σοβαρά»!
Rowan Atkinson ως Μr Bean με το γνωστό Mini Cooper του!
Ο ηθοποιός δεν έχει μόνο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην κατοχή του. Μία Aston Martin, μία Rolls Royce, μία Lancia και μία Mercedes κοσμούν το γκαράζ της οικίας του! Για την ιστορία το συγκεκριμένο μοντέλο του super αυτοκινήτου McLaren F1 σταμάτησε να κατασκευάζεται το 1998 και μέχρι... προχθες υπήρχαν 106 τέτοια αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου